Zaposlimo Pismonošo

Datum: 11.1.2019
Iščemo sodelavce, ki jih veseli delo v dostavi. Bi se pridružili številni ekipi pismonoš po Sloveniji?
Zaposlimo Pismonoša-Pismonošinjo

  • Odprta delovna mesta v Celju
    Več informacij tukaj.
  • Odprta delovna mesta v Ljubljani z okolico
    Več informacij tukaj.
  • Odprta delovna mesta Mengeš, Kamnik, Grosuplje, Šentvid pri Stični
    Več informacij tukaj.

Dela in naloge: sprejemanje pošiljk, dostavljanje vseh vrst pošiljk, prodajanje trgovskega blaga, opravljanje denarnih storitev na terenu, opravljanje sprejema in dostave pošiljk in sklepov v poslovnih prostorih uporabnikov, dostavljanje poštnih pošiljk v poštna spravišča in dostavnike, izpraznjevanje poštnih nabiralnikov, nakladanje in razkladanje pošiljk, prevzemanje, prevažanje, izmenjavanje in odpravljanje pošiljk in poštnih sklepov, vzdrževanje delovnih sredstev, izvajanje drugih opravil skladno z usposobljenostjo in navodili.

Strokovna izobrazba: nižje poklicno izobraževanje.

Zahtevana znanja: vozniški izpit B kategorije.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Priporočena znanja: vozniški izpit A kategorije.

Delovne izkušnje: niso zahtevane.

Psihofizične sposobnosti: komunikativnost, sposobnost dela s strankami, motorična koordinacija, popolnoma zdrava gibala, urejenost, razločen govor.


 

 


 

Delo pismonoša je pretežno terensko delo, kjer pismonoša pri svojem delu uporablja različna prevozna sredstva (kolesa, kolesa z motorjem, avtomobili, motorna kolesa, skuterji,…). Od pismonoša se pričakuje, da ima dobre komunikacijske sposobnosti, saj pismonoša opravi prvi stik s stranko ter s svojim odnosom do stranke predstavlja Pošto Slovenije, družbo kot celoto. Njegov odnos do strank in poznavanje vseh vrst storitev so ključnega pomena za družbo. Delo pismonoša predstavlja neposredno odgovornost za kakovost opravljenih storitev, prav tako pa v širino njegovega dela spada tudi delo z gotovino, vrednostnimi papirji in drugimi plačilnimi sredstvi.​​
 

Potrebujete pomoč?

Dodatne informacije

E-mail: zaposlitev@posta.si​​​