​​​​​Digitalizacija dokumentacije je storitev, s katero vam papirne dokumente pretvorimo v digitalno obliko, tako da jih lahko upravljate na elektronski način. Digitalizirane dokumente vam tudi posredujemo v dokumentni sistem ali v e-hrambo, kjer lahko do njih hitro in enostavno dostopate, kadar jih potrebujete.

Storitev ScanPost digitalizacije dokumentov izvajamo z najnovejšimi tehnologijami, ki zagotavljajo visoko kvaliteto pretvorbe papirnih dokumentov v digitalno obliko. Tako so v digitaliziranih dokumentih izločene nečistoče, pregibi, mrežasto ozadje, prelivanje barv ipd. Dokumentom dodamo želene metapodatke, ki vam omogočajo enostavno iskanje dokumentov v e-hrambi. Da so digitalizirani dokumenti verodostojni, jih overimo z digitalnim podpisom in varnim časovnim žigom.

Vse postopke digitalizacije dokumentov izvajamo z najsodobnejšo informacijsko opremo in z lastnimi viri, zato se lahko hitro prilagodimo še tako zahtevnim strankinim potrebam. Digitalizacijo dokumentov izvajamo v posebnih prostorih, ki ustrezajo visokim varnostnim zahtevam. Poleg visoke tehnološke varnosti smo uvedli tudi napredne organizacijske ukrepe, ki zagotavljajo visoko stopnjo zaupnosti vsebine dokumentov strank.

Storitev digitalizacije dokumentov in storitev e-hrambe sta akreditirani pri državnem arhivu. Prav tako imamo za te storitve potrjena notranja pravila, s katerimi zagotavljamo, da so vsi postopki pri izvajanju storitev skladni z zakonskimi zahtevami.

Digitalizacija dokumentacije  
​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.