Mednarodna direktna pošta prava rešitev za vas, če želite doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, izdelkov in storitev v tujini, zbuditi zanimanje tujega trga za vašo ponudbo ter povečati število svojih kupcev v tujini.

Mednarodna direktna pošta za Hrvaško

V sodelovanju s hrvaško pošto vam omogočamo, da pošljete potencialnim kupcem na območju Hrvaške informacije o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah, posebnih ponudbah ipd., kot naslovljeno direktno pošto.

Minimalna količina ob enkratni oddaji je 1.000 kosov. Za konkretno ponudbo se obrnite na skrbnika vaše pogodbe ali nam pišite

  Mednarodna direktna pošta za Avstrijo

V sodelovanju z avstrijsko pošto vam omogočamo, da pošljete potencialnim kupcem na območju Avstrije informacije o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah, posebnih ponudbah ipd., kot naslovljeno direktno pošto.

Minimalna količina ob enkratni oddaji je 1.000 kosov. Za konkretno ponudbo se obrnite na skrbnika vaše pogodbe ali nam pišite.  

Mednarodna direktna pošta za ostale države

Možnosti in pogoje sproti preverjamo pri tujih poštnih operaterjih, zato se za ponudbo obrnite na skrbnika vaše pogodbe ali nam pišite.

​​
 

Kontakti ​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.