V naši spletni trgovini lahko plačate naročeni telegram s plačilnimi karticami in z VALÚ-jem.

 

Storitev lahko plačate

  • S plačilno kartico Maestro

  • S plačilno kartico MasterCard

  • S plačilno kartico Visa in Visa Electron

  • S plačilno kartico Diners club

  • Z VALÚ-jem

Če poravnate opravljeno storitev s plačilno kartico, bo za znesek telegrama bremenjen vaš transakcijski račun, v primeru plačila z VALÚ-jem pa bo znesek telegrama prištet k računu za mobilno telefonijo mobilnega operaterja Telekom Slovenije ali A1. Pametno denarnico VALÚ lahko uporabniki napolnijo z VALÚ Moneto ali prek TRR-ja ali s plačilno kartico.

MasterCard SecurCode™ in Verified by Visa™

sta najsodobnejša varnostna mehanizma na področju spletnega plačevanja s plačilnimi karticami, ki jih zagotavljata največja svetovna kartična sistema MasterCard in Visa. V spletnih trgovinah, ki so podprte z navedenima varnostnima mehanizmoma, je pri plačilu s kartico (Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron) treba poleg številke vaše kartice vpisati še 8-mestno številko. Ustvarite jo s pomočjo prenosnega čitalnika, s čimer potrdite avtentičnost nakupa.

V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na njihovi spletni strani ). Za plačevanje s plačilnimi karticami v naših spletnih trgovinah potrebujete komitenti bank, ki so v sistemu Activa, prenosni čitalec, ki generira enkratno geslo, komitenti ostalih slovenskih bank pa lahko plačujete brez prenosnega čitalca kartic.

Za nakup prenosnega čitalca kartic se obrnite na svojo banko.
Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.