V naši spletni trgovini lahko plačate naročeni telegram s plačilnimi karticami, z mobilno aplikacijo VALÚ in z VALÚ Moneto.

 

Storitev lahko plačate

  • S plačilno kartico Maestro

  • S plačilno kartico MasterCard

  • S plačilno kartico Visa in Visa Electron

  • S plačilno kartico Diners club

  • S plačilno kartico American express

  • z mobilno aplikacijo VALÚ in z VALÚ Moneto

Če poravnate opravljeno storitev s plačilno kartico, ali prek Monete kot komitent Nove KBM ter ste hkrati tudi naročnik Mobitela, Debitela ali A1 Slovenija, bo za znesek telegrama bremenjen vaš transakcijski račun, v primeru plačila z VALÚ Moneto pa bo znesek telegrama prištet k računu za mobilno telefonijo mobilnega operaterja Telekom Slovenije ali A1. Pametno denarnico VALÚ lahko uporabniki napolnijo z VALÚ Moneto ali prek TRR-ja ali s plačilno kartico.

MasterCard SecurCode™ in Verified by Visa™

sta najsodobnejša varnostna mehanizma na področju spletnega plačevanja s plačilnimi karticami, ki jih zagotavljata največja svetovna kartična sistema MasterCard in Visa. V spletnih trgovinah, ki so podprte z navedenima varnostnima mehanizmoma, je pri plačilu s kartico (Maestro, MasterCard, Visa in Visa Electron) treba poleg številke vaše kartice vpisati še 8-mestno številko. Ustvarite jo s pomočjo prenosnega čitalnika, s čimer potrdite avtentičnost nakupa.

V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na njihovi spletni strani ). Za plačevanje s plačilnimi karticami v naših spletnih trgovinah potrebujete komitenti bank, ki so v sistemu Activa, prenosni čitalec, ki generira enkratno geslo, komitenti ostalih slovenskih bank pa lahko plačujete brez prenosnega čitalca kartic. Imetniki kartic MasterCard naslednjih izdajateljev: BKS Bank, Hranilnica Lon, Sberbank, Gorenjska banka, Primorska hranilnica, Intesa Sanpaolo bank in Deželna banka Slovenije morajo pred e-nakupovanjem v naših spletnih trgovinah kartico registrirat na sistemu za avtenkcijo 'MasterCard SecureCode'. Vse kartice Activa VISA (tudi Activa VISA Electron) so že samodejno vključene v program Verified by VISA in jih ni potrebno posebej registrirati.

Za nakup prenosnega čitalca kartic se obrnite na svojo banko. Prav tako pa nekatere banke sistema Activa omogočajo z isto napravo tudi dostop do spletnega bančništva.Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.

APS plus IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Feniksšped