Poleg zaslužka iščeš tudi dinamično delo?

Študentsko delo


Pridruži se kolektivu Pošte Slovenije in spoznaj proces usmerjanja poštnih pošiljk ter njihovo dostavo do naših strank, ki nam zaupajo že vrsto let. Pošta Slovenije omogoča študentom delo na različnih področjih in lokacijah, po prenehanju statusa študenta pa tudi možnost redne zaposlitve. Izkoristi odlično priložnost in se prijavi za delo že zdaj! Na kontaktni e-naslov ali telefonsko številko nam sporoči, katero delovno mesto in lokacijo dela si želiš ter si zagotovi prosto mesto v poštni ekipi.

Nudimo delo na področju usmerjanja pošiljk ali delo v dostavi:

  • Za usmerjanje pošiljk ter za dostavo pošiljk in blaga potrebujemo na različnih lokacijah študente, s TAKOJŠNJIM pričetkom dela.
  • Urna postavka vseh razpisanih del je razvidna v objavljenih prilogah.
  • Lokacije dela v posamezni poslovni enoti in kontakte najdeš s klikom na prilogo.
Poslovna enota Maribor s Poštno logističnim centrom

Poslovna enota Maribor se razteza na teritoriju od Koroške, Podravske do Pomurske regije. Pokriva okoli 187.000 gospodinjstev ter skupaj s premičnimi in pogodbenimi poštami ter Poštno logističnim centrom izvaja storitve v ca. 136 poslovalnicah.

Poslovna enota Celje

Poslovna enota Celje se razteza na teritoriju od Savinjske, Spodnjeposavske regije, Dolenjske in Bele Krajine. Pokriva okoli 159.000 gospodinjstev ter skupaj s premičnimi in pogodbenimi poštami izvaja storitve v ca. 122 poslovalnicah.

Poslovna enota Koper

Poslovna enota Koper se razteza na teritoriju od Obalno-kraške, Goriške in dela Notranjske regije. Pokriva okoli 103.000 gospodinjstev ter skupaj s premičnimi in pogodbenimi poštami izvaja storitve v ca. 78 poslovalnicah.

Poslovna enota Ljubljana s Poštno logističnim centrom

Poslovna enota Ljubljana je naša največja poslovna enota in izvaja dejavnost na območju Ljubljane s širšo okolico, Zasavja, Gorenjske in dela Notranjske. Pokriva okoli 305.000 gospodinjstev ter skupaj s premičnimi in pogodbenimi poštami ter s Poštno logističnim centrom izvaja storitve v ca. 146 poslovalnicah.

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa