​​​​​​​​​Embalaža in pisarniški izdelki

Pisarniški izdelki

Na vseh poštah lahko kupite paketno embalažo in pisarniške izdelke po ugodnih cenah.

Izbirate lahko med kakovostno embalažo različnih oblik, primernih za pošiljanje najrazličnejših predmetov. ​Embalažo izberite na podlagi velikosti vsebine pošiljke. Za zaščito vsebine pošiljk lahko na vsaki pošti kupite folijo z mehurčki. Da se pošiljka med transportom ne odpre, pa jo lahko dodatno zavarujete z lepilnim trakom, ki ga prav tako ponujamo na poštah.

Nasvete pri pripravi pošiljk ter različne oblike embalaže, ki vam je na voljo si lahko ogledate na naši spletni strani.

Kuverte voščilnice in razglednice

Izdelki za dom in prosti čas

Na poštah lahko kupite različne kuverte standardnih velikosti, oblazinjene kuverte oz. vrečke, v katerih lahko pošiljate vaše dopise in drugo vsebino. Pri izbiri velikosti imejte vedno v mislih količino in velikost vsebine, ki je namenjena naslovniku. Če uporabite premajhne kuverte, se lahko le-te na poti do naslovnika poškodujejo.

V naši ponudbi najdete tudi dopisnice, pisma s pisemskim papirjem ter plačano poštnino za Slovenijo, voščilnice ter razglednice za različne priložnosti ter razglednice s krajevnimi motivi.

Moj Paket - spletna trgovina za vsakogar

Prodajni katalog

Preverite aktualno ponudbo v spletni trgovini Moj paket, kjer boste​ našli vse od kakovostnih igrač za otroke do izdelkov bele tehnike, računalnikov ter izdelkov za vaš dom. Nudimo vam nakup na daljavo, vključno z dostavo naročenega blaga na želeni naslov.

Aktualno ponudbo izdelkov, ki jih lahko naročite tudi na poštnem okencu, si oglejte v katalogu ​Moj paket. Izdelke iz kataloga lahko naročite tudi na tel. št. 02 450 21 89 in na www.mojpaket.si.

​ ​

APS plus IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Feniksšped