Zaradi ukrepov proti širjenju koronavirusa storitev fotokopiranja, tiskanja in skeniranja do nadaljnega še vedno ne izvajamo.
Fotokopiranje, tiskanje in skeniranje

Na določenih poštah, nudimo črno-belo in barvno fotokopiranje, tiskanje na format A4 iz USB-ključka ali iz oblaka, skeniranje na USB-ključek ali skeniranje in pošiljanje na e-naslov. Na določenih poštah nudimo tudi spiralno vezavo.

Storitev tiskanja iz oblaka vam omogoča, da brez lastne tiskalne naprave tiskate dokumente iz vaših datotek.

Vaše datoteke boste lahko natisnili z uporabo

  • USB-ključka - Na vaš USB-ključek naložite datoteke, ki jih želite natisniti in se z njim odpravite na izbrano pošto, kjer vam bomo natisnili dokumente.
  • Oblaka - Uporabite vaše različne priljubljene naprave (računalnik, tablica, pametni telefon), da datoteke, ki jih želite natisniti, enostavno prenesete v naš oblak. Po prenosu datotek v oblak boste prejeli unikatno numerično kodo, s katero se odpravite na izbrano pošto.
  • E-pošte - Datoteko, ki jo želite natisniti, enostavno dodajte v vaše e-poštno sporočilo kot prilogo. E-poštno sporočilo pošljite na e-naslov postaslovenije@eprintitservice.com. Po pošiljanju boste na svoj e-naslov prejeli unikatno numerično kodo, s katero se odpravite na izbrano pošto.

Storitve tiskanja iz oblaka plačate šele takrat, ko boste na izbrani pošti predložili kodo in se odločili natisniti dokumente iz vaših datotek (shranjenih v oblaku ali poslanih po e-pošti).

Več o storitvi tiskanja iz oblaka si preberite na spletni strani.


Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa