​​​​​Z direktnim marketingom prodajamo izdelke ali storitve končnemu kupcu neposredno, brez posrednikov. Z direktnim marketingom pridobimo neposredni odziv kupcev na marketinško sporočilo, uporabljamo podatkovne baze o kupcih, merimo odzivnost, vse skupaj pa z najnižjimi stroški na kontakt.

Na Pošti Slovenije razumemo direktni marketing kot povezano celoto med neposredno prodajo izdelkov, zbiranjem podatkov o kupcih in vzpostavljanjem dolgoročnih odnosov z njimi. Ker enkratna prodaja kupcu ni dovolj za uspeh, vam pomagamo, da s kupci zgradite dolgoročne odnose. Dolgoročni odnosi imajo za rezultat vračanje kupcev, to pa je garancija za uspešno poslovanje.

Glavna prednost naših storitev je cenovna dostopnost, storitve lahko uporabljate ne glede na velikost podjetja ali panogo, svoje ponudbe pa lahko prilagodite različnim segmentom kupcev. Učinek akcij lahko testirate in se prepričate o donosnosti vloženih sredstev.

Vse to lahko dosežete s kakovostno po​​nudbo storitev s področja direktnega marketinga Pošte Slovenije. Pri pripravi in izvedbi akcij ter izbiri ciljnih skupin vam svetujemo in tako pomagamo optimirati razmerje med vloženimi sredstvi in rezultati.

​​
 

Kontakti ​​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.