eSpremnica

V aplikaciji Sledenje pošiljk lahko sledite vsem knjiženim pošiljkam, razen pošiljkam hitre pošte v tujino – UPS pošiljkam, katerim lahko sledite preko aplikacije Sledenje hitri pošti v tujino – UPS pošiljke. Pri pošiljkah, ki se posredujejo v mednarodni promet, lahko veljajo določene omejitve pri sledenju pošiljk, ki so odvisne od tujih poštnih operaterjev.

Splošno sledenje po pošiljkah

Vsi uporabniki poštnih storitev lahko dostopajo do aplikacije Sledenje pošiljk. Po statusu pošiljk lahko poizvedujejo, če predhodno vnesejo varnostno kodo, ki je namenjena zaščiti uporabnikovih podatkov. Navedeni podatki so na voljo 24 ur na dan. Dodatni kontakti za pomoč pri sledenju: e-naslov: sledenje.posiljk@posta.si ali brezplačna telefonska številka Klicnega centra 080 14 00.

Link za sledenje brez obveznega vnosa varnostne kode

Pogodbenim uporabnikom poštnih storitev lahko na njihovo željo dodelimo link za sledenje, kjer bo mogoče dobiti podatke o točno določeni pošiljki brez obveznega vnosa varnostne kode.

Primer navedenega linka:

https://sledenje.posta.si/Default.aspx?tn=CZ000000014SI&guid=XY-YX&lang=si

Za več informacij se obrnite na skrbnika pogodbe.

Spletni servis za on-line poizvedovanje po podatkih o statusih pošiljk

Spletni servis za on-line poizvedovanje po podatkih o statusih pošiljk je namenjen pogodbenim uporabnikom poštnih storitev, ki vzpostavijo možnost klicanja našega strežnika s podatki o statusih pošiljk.

Navedeno rešitev brezplačno ponujamo pogodbenim uporabnikom, ki pošiljajo elektronske podatke o pošiljkah na sprejemno pošto.

Za več informacij se obrnite na skrbnika pogodbe.

Poslovni portal – Sledenje za pridobivanje podatkov o statusih pošiljk

Poslovni portal – Sledenje je namenjen pogodbenim uporabnikom poštnih storitev in omogoča pridobivanje podatkov o statusih pošiljk ter izvoz podatkov v njihov informacijski sistem.

Pogodbeni uporabniki se prijavijo v Poslovni portal z dodeljenim uporabniškim imenom in geslom. Navedeno rešitev brezplačno ponujamo pogodbenim uporabnikom, ki pošiljajo elektronske podatke o pošiljkah na sprejemno pošto. Za več informacij se obrnite na skrbnika pogodbe.

 

Dokumenti

 

Pomoč pri uporabi aplikacije

Kontaktni center

Telefon: 080 14 00
E-pošta: sledenje.posiljk@posta.si

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.