PS Moj paket  
 

Nakupujte v udobju svojega naslonjača. Hitro, enostavno in varno.

www.mojpaket.si in www.mojpaket.hr omogočata nakup na daljavo in dostavo naročenih izdelkov na želeni naslov. Naročilo je možno oddati tudi v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije in na telefonski številki 02 450 21 89.

Spletna trgovina www.mojpaket.si vam ponuja več kot 20.000 različnih izdelkov za dom, vrt in prosti čas. Izbirate lahko med izdelki iz sveta računalništva, fotografije, avdio-videa ter mnogo več. V ponudbi se najde tudi mnogo izdelkov za vaše najmlajše in njihovo zabavo. Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer: plačilom po povzetju, plačilom po predračunu, s kreditnimi karticami ali plačilom na obroke z Dinners Club kartico. Naročeno blago vam dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov, tudi na izbran BS Petrol, lahko pa se odločite za prevzem v Paketomatu, kjer lahko pakete prevzemate 24/7!

Nakup na pošti!

Za vse, ki vam je ljubši klasičen način nakupa, smo za to poskrbeli v poštnih poslovalnicah. Vse leto skrbimo za pestro in aktualno ponudbo najrazličnejšega blaga, kot so sladkarije, brezalkoholne pijače, knjige in časopisi, voščilnice in razglednice, drobna darila, sveče in še mnogo več. Ponudba je lokacijsko prilagojena posamezni poslovalnici, v času praznikov pa jo bogato dopolnimo z najrazličnejšimi sezonskimi izdelki.

Kontakt

Telefon
02 450 21 89

E-mail naslov
info@mojpaket.si

Spletna stran
www.mojpaket.si