​  

​Storitev nudimo v večjih slovenskih mestih: Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica in Novo mesto.

V storitev Hitre pošte znotraj mest so vključeni tudi določeni kraji v bližini mest Celje, Koper, Kranj, Ljubljana, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica in Novo mesto, kar je podrobneje razvidno iz Seznama pošt v prometnem križu Hitre pošte znotraj mest. Storitev Hitre pošte znotraj mest opravljamo tudi v ostalih krajih po Sloveniji.

Dovoljena dimenzija in masa hitre pošte  

 
​Prednosti
Sledljivost

Sledljivost

Podpis naslovnika

Podpis naslovnika

Vrednost

Vrednost

Prevzem pošiljke

Najpozneje v tridesetih minutah po strankinem naročilu prevzamemo pošiljko na naslovu (velja za pošiljke Hitre pošte znotraj mest v Celju, Kopru, Kranju, Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novi Gorici in Novem mestu).

 

Pošiljke bodo vročene

  • Na območju mesta Ljubljana v roku ene ure po vašem naročilu
  • V ostalih večjih mestih po Sloveniji (Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Nova Gorica in Novo mesto) v dveh urah po vašem naročilu
  • V ostalih krajih po Sloveniji v štirih urah od sprejema pošiljke na pošti oziroma od prevzema pošiljke pri pošiljatelju

 

Navedeni roki prenosa ne veljajo ob nedeljah in praznikih.

Namesto strank opravimo tudi zamudne poti, kot so opravki na uradih, sodiščih, bankah, agencijah. Če pa želi stranka na pošiljki označiti vrednost, jo poslati kot odkupno pošiljko ali pošiljko s povratnico, je treba izpolniti pripadajoče dokumente in pošiljko pripraviti v ustrezni ovojnini.

Cena je odvisna od teže pošiljke in izbranih storitev.

Za dodatne informacije in naročilo pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 1400.

​​
 

Imate vprašanje? Pišite nam

Hvala za vaše vprašanje.