Skupaj z Novo KBM na ustaljen način nudimo storitve strankam tudi po pripojitvi Poštne banke Slovenije k Novi KBM s 1. septembrom 2016.

Na podlagi več kot 150-letne tradicije in celovite ponudbe sodobnih bančnih storitev ter strokovnosti, zanesljivosti in izkušenj, Nova KBM nadgrajuje ponudbo kakovostnih storitev za skupne stranke in nadaljuje s poslovanjem prek široke mreže poštnih enot po vsej Sloveniji.

Z opravljanjem denarnih in bančnih storitev na vseh poštah Pošta Slovenije in Nova KBM tako nadaljujeta tradicijo denarnega poslovanja, ki je bilo na pošti vedno doma.

Z Novo KBM vam na poštnih okencih nudimo naslednje denarne in bančne storitve

Stranke lahko na številnih poštnih okencih opravljate naslednje storitve plačilnega prometa:

  • Vplačila obrazcev UPN
  • Vplačila obrazcev UPN QR
  • Gotovinsko čezmejno plačilo z obrazcem UPN in UPN QR
  • Denarna nakazila - izplačila nakaznic (obrazcev UPN QR)

Vplačila ali izplačila z osebnih računov – transakcijskih računov komitentov Nove KBM in negotovinske prenose med računi Nove KBM na poštnem okencu izvedemo takoj in ažurno, kar se takoj tudi odrazi na spremembi stanja na vašem računu pri Novi KBM. S takšnim načinom izvajanja storitev smo se skupaj z Novo KBM zelo približali prav vam strankam banke, ki lahko na katerikoli pošti razpolagate z vsemi sredstvi v okviru dovoljenega stanja.

Storitve Nove KBM za fizične osebe

Osebni račun in Paket Komplet Nove KBM

Osebni račun (transakcijski račun) Nove KBM je temelj sodobnega bančnega poslovanja. Z njim lahko imetniki poslujete tako v evrih kot tudi v tujih valutah. S paleto različnih finančnih storitev vam imetnikom v vsakem trenutku omogoča dostop do denarja. Med drugim vam Nova KBM skupaj z nami omogoča tudi izplačilo gotovine na domu. V Novi KBM so v svojo ponudbo dodali tudi zanimiv Paket Komplet Nove KBM, s katerim bodo lahko komitenti še hitreje dosegali svoje finančne cilje.

Spletna in mobilna banka Bank@Net

Če želite v vsakem trenutku spremljati transakcije, opravljene na osebnem računu ter s plačilnimi karticami, se lahko odločite za spletno in mobilno banko Nove KBM Bank@Net.

Hranilna vloga

Na evrsko in devizno hranilno vlogo Nove KBM lahko kot imetnik polagate gotovino in gotovino z nje tudi dvigujete. Lahko opravite tudi za prenos sredstev ob zapadlosti vezanih vlog in varčevanja. Med drugim vam Nova KBM skupaj z nami omogoča tudi izplačilo gotovine na domu.

Plačilne kartice, obročno plačevanje in Varnostni SMS

Nova KBM svojim strankam ponuja kar nekaj kartic: debetna kartica Visa, plačilna kartica Visa, plačilna kartica Mastercard in predplačniška Visa.

Plačilni kartici Visa in Mastercard omogočata strankam tudi plačevanje na obroke. Prav tako Nova KBM svojim strankam omogoča predplačniško Visa kartico, s katero lahko varno plačujete in z nje dvigujete toliko kot ste sredstev na kartico tudi naložili.

S storitvijo Varnostni SMS pa si lahko stranke zagotovite višji nivo varnosti pri plačevanju s plačilnimi karticami.

Varčevanja in depoziti

Sredstva, ki jih trenutno ne potrebujete, lahko donosno naložite. Izbirate lahko med široko paleto varčevanj in depozitov Nove KBM po vaši meri in tako oplemenitite svoje prihranke.

Krediti

Vsi, ki želite uresničiti svoje želje, še preden uspete zanje privarčevati dovolj denarja, lahko pridobite potrošniške kredite Nove KBM.

Menjalniško poslovanje za fizične osebe

Večje pošte odkupujejo in prodajajo tujo gotovino v skladu s tečajno listo Nove KBM, ki je objavljena na okencih menjalnih pošt.

Dvig gotovine prek POS terminala

Tudi nekomitenom Nove KBM, imetnikom kartic, Activa Maestro, Maestro, Activa Mastercard, Mastercard, Visa, Activa Visa, Visa Electron, Diners Club in Discover ter Karanta nudimo izplačilo gotivine prek POS terminala. Pri tem je treba poudariti, da gre za dvig gotovine in ne za plačilo storitve ali blaga, za katero Pošta Slovenije ne zaračunava provizije. Banka izdajateljica oz. izdajatelji kartic pa to storitev svojim komitentom zaračunajo v skladu s svojimi ceniki.

Vplačila in izplačila poštnih nakaznic

S poštno nakaznico lahko na varen način pošljete denar naslovnikom v Sloveniji. Obrazec za nakazilo dobite brezplačno na vseh poštah.

Izplačilo na domu

Izplačilo gotovine na domu

Komitenti Nove KBM lahko naročite izplačilo gotovine na domu.

Preberi več »


 

Kontakti ​​

Imate vprašanje za Pošto? Vprašajte nas!

Hvala za vaše vprašanje.

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa