Paket komplet Nove KBM

Skupaj z Novo KBM nudimo opravljanje najpogostejših bančnih storitev tudi njihovim strankam. 

Nova KBM, ki ima v slovenskem bančnem prostoru več kot 160-letno tradicijo, zagotavlja strankam prijazno, strokovno in enostavno bančno izkušnjo tudi prek široke mreže poštnih enot po vsej Sloveniji.

Z opravljanjem finančnih in bančnih storitev na vseh poštah, Pošta Slovenije in Nova KBM nadaljujeta tradicijo denarnega poslovanja, ki je bilo na pošti vedno doma.

Z Novo KBM vam na poštnih okencih nudimo naslednje finančne in bančne storitve

Komitenti vseh bank lahko na številnih poštnih okencih opravljate plačilne storitve:

 • Domača plačila z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN)
 • Čezmejna plačila z UPN na račune prejemnikov plačil v EU, pri čemer je banka prejemnika udeleženka sheme SEPA (Single European Payment Area)
 • Denarna nakazila - izplačila nakaznic
Osebni račun in Paket Komplet Nove KBM

Osebni račun (transakcijski račun) je temelj sodobnega bančnega poslovanja. Z njim lahko imetniki poslujete tako v evrih kot tudi v tujih valutah. S paleto različnih finančnih storitev vam imetnikom v vsakem trenutku omogoča dostop do denarja. Med drugim vam Nova KBM skupaj z nami omogoča tudi izplačilo gotovine na domu.

Vplačila ali izplačila z osebnih računov strank Nove KBM in negotovinske prenose med računi Nove KBM na poštnem okencu izvedemo takoj in ažurno, kar se takoj tudi odrazi na spremembi stanja na računu pri Novi KBM. S takšnim načinom izvajanja storitev smo se skupaj z Novo KBM zelo približali prav vam strankam banke, ki lahko na katerikoli pošti razpolagate z vsemi sredstvi v okviru razpoložljivega stanja.

Transakcije v tujih valutah (HRK, USD, GBP in CHF) lahko opravite le na menjalniških poštah. Na voljo vam je Seznam pošt, ki opravljajo storitve menjalniškega poslovanja. Dvig tuje valute lahko opravite po predhodnem naročilu, da si menjalniška pošta predhodno priskrbi naročeno tujo gotovino.

Nakazilo v tujino in čezmejno plačilo z bremenitvijo osebnega računa pa lahko opravite na vseh poštah (razen na pogodbenih poštah).

Nova KBM ima v svoji ponudbi tudi zanimiv Paket Komplet, s katerim lahko stranke še hitreje dosegajo svoje finančne cilje, saj za enotno ceno vključuje vodenje osebnega računa z debetno kartico VISA, pristop in neomejeno uporabo spletne in mobilne banke, neomejeno število ne-nujnih plačil v spletni in mobilni banki za plačila do 50.000 EUR v EU, izredni limit na osebnem računu do 8.500 EUR brez stroškov odobritve, nižjo obrestno mero za stanovanjske kredite glede na redno ponudbo banke, varnostno SMS obveščanje za debetno kartico VISA (za imetnika), obveščanje o poslovanju na osebnem računu.

Spletna in mobilna banka - Bank@Net in mBank@Net

Če želite v vsakem trenutku spremljati stanje in transakcije, opravljene na osebnem računu ter s plačilnimi karticami, preprosto izvajati transakcije in želite uporabljati najnovejše bančne funkcionalnosti, se lahko odločite za najboljšo spletno in mobilno banko v Sloveniji v letu 2020 - Bank@Net in mBank@Net.

Varčevalni račun

Na Varčevalni račun Nove KBM lahko polagate evre ali tuje valute in gotovino z njega tudi dvigujete. Lahko opravite tudi prenos sredstev ob zapadlosti vezanih vlog in varčevanja. Med drugim vam Nova KBM skupaj z nami omogoča tudi izplačilo gotovine na domu.

Plačilne kartice, obročno plačevanje in Varnostni SMS

Nova KBM svojim strankam ponuja kar nekaj kartic: debetna kartica Visa, kartica Visa z odloženim plačilom in predplačniška kartica Visa.

S kartico Visa z odloženim plačilom lahko stranke plačujejo tudi na obroke. Predplačniška kartica Visa strankam omogoča varne spletne nakupe, saj z njo porabijo samo toliko, kolikor so nanjo predhodno naložile.

S storitvijo Varnostni SMS si lahko stranke zagotovijo višji nivo varnosti pri plačevanju s plačilnimi karticami.

Varčevanja in depoziti

V ponudbi varčevalnih produktov so vam na voljo Varčevalni račun, ZA-TO! varčevanje, rentno varčevanje in klasični depozit. Izberite produkt Nove KBM po vaši meri in tako oplemenitite svoje prihranke.

Krediti

Vsi, ki želite uresničiti svoj cilj hitro in preprosto, lahko sklenete Kredit Naprej - potrošniški kredit Nove KBM in si zagotovite do 30.000 EUR kar na pošti. Kredit Naprej lahko na pošti sklenete tudi komitenti drugih bank.

Menjalnica

Večje pošte odkupujejo in prodajajo tujo gotovino v skladu s tečajno listo Nove KBM, ki je objavljena na okencih menjalnih pošt.

Seznam pošt, ki opravljajo storitve menjalniškega poslovanja, je na voljo tudi na vseh poštah.

Na menjalniških poštah lahko kupite ali prodate:

 • hrvaške kune,
 • ameriške dolarje,
 • britanske funte,
 • in švicarske franke.
 • Menjalniške pošte, razen hrvaških kun, drugih valut nimajo na zalogi. Nakup večjih zneskov tujih valut lahko opravite po predhodnem naročilu, da si menjalniška pošta lahko priskrbi naročeno tujo gotovino.

  Dvig gotovine prek POS terminala

  Tudi nekomitentom Nove KBM, imetnikom kartic Visa, Maestro, Mastercard, Diners Club in Discover ter Karanta nudimo izplačilo gotovine prek POS-terminala. Pri tem gre za dvig gotovine in nikakor za plačilo storitve ali blaga Pri dvigu gotovine prek POS terminala banke izdajateljice oz. izdajatelji kartic to storitev svojim strankam zaračunajo v skladu s svojimi ceniki.

Vplačila in izplačila poštnih nakaznic

S poštno nakaznico lahko na varen način pošljete denar naslovnikom v Sloveniji. Obrazec za nakazilo dobite brezplačno na vseh poštah.

Izplačilo na domu

Izplačilo gotovine na domu

Komitenti Nove KBM lahko naročite izplačilo gotovine na domu.

Preberi več »

 

Kontakti ​​

Imate vprašanje za Pošto? Vprašajte nas!

Hvala za vaše vprašanje.

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa