​​​ Znamke in filatelija  

Da bi lahko s pomočjo teh majhnih lističev, kot bi jim sprva rekli, prepotovali in spoznali celotno Slovenijo? Seveda, to je mogoče in prav zato vas vabimo na potovanje po Sloveniji s pomočjo znamk.

Znamke niso le majhni lističi. So velike zgodbe in umetnine v malem. Prizadevamo si, da z njihovim izdajanjem predstavljamo našo državo, njene naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti ter spomnimo na zaslužne posameznike in obletnice. Bolj kot se boste poglobili v posamezno znamko, več zgodb boste prebrali iz nje. Bolj kot jo boste opazovali, več vam bo s svojo slikovitostjo sporočala.

Vas zanima zgodovina? Znate našteti dosežke slovenskega industrijskega oblikovanja? Ste gurman ali se raje podate po poteh naravnih lepot in krajinskih parkov? Poznate raznolik živalski svet Slovenije? Ste vedeli, da so na območju Slovenije bogati podzemni svetovi, delujoči mlini, najdišča fosilnih sesalcev?

Odgovore na vsa našteta vprašanja najdete v znamkah. Vstopite v svet znamk in drugih filatelističnih izdelkov, kot so letne mape, tematski kompleti, filatelistično-numizmatični kompleti itd.

Osebne poštne znamke

Naj bodo vaše znamke nekaj posebnega.

Aktualni izidi

Oglejte si najnovejši nabor znamk, žigov, ovitkov prvega dne ...

Dežela znamk

Sprehodite se skozi nabor čudovitih filatelističnih izdelkov ter opravite nakup kar iz udobja vašega doma.

​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.