​​​​​​​Pred nami so topli poletni dnevi, ko nam misli vedno pogosteje uhajajo k morju in drugim počitniškim destinacijam. Da si boste letošnje poletje lahko privoščili več, obiščite najbližjo pošto in uresničite svoje želje.

V času dopusta poskrbite tudi za vaše poštne pošiljke.

Večdnevna odsotnost  


Pošiljke lahko Pošta Slovenije dostavi tudi na izbrani naslov (npr. k sorodniku, sosedu …), na izbrano pošto, paketomat ali na Petrolov bencinski servis, kjer potem prevzamete pošiljko. Po dogovoru z vami pa vas pošiljka lahko počaka tudi na dogovorjenem prostoru (npr. na terasi, pod nadstreškom, na po vašem mnenju primernem prostoru oz. lokaciji).

V primeru večdnevne odsotnosti vas lahko pošiljke čakajo tudi na pošti. Strošek 30-dnevnega hranjenja pošiljk kot poštno ležeče znaša za fizične osebe le 4,67 EUR z DDV, za pravne osebe pa 9,00 EUR z DDV.

Počitnice ne gredo vselej po vašem načrtu.


Zavarovanje Tujina z medicinsko asistenco vam zagotavlja dodatno varnost v primeru zdravstvenih težav ter krije morebitne stroške zdravstvenih storitev. Nudi več kot Evropska kartica, zato izberite pametno ter sklenite Tujino.

Zavarovanje tujina  

S kartico Diners Club do ugodnejšega zavarovanja AVTO ali Paket Dom GENERALI zavarovalnice na POŠTI.

Diners Club kartica  


​Pridobite kartico Diners Club na pošti in prejmite bon ugodnosti GENERALI zavarovalnice v vrednosti 30 EUR. Bon lahko unovčite pri plačilu zavarovalne premije (za avtomobil ali nepremičnine) pri sklenitvi zavarovanja v poslovalnicah Pošte Slovenije.

​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje