Pošta Slovenije dostavlja tudi za Mercator

Datum objave: 07.05.2018
Pošta Slovenije dostavlja tudi za Mercator

V Pošti Slovenije širimo oskrbno logistiko iz avtomobilske industrije, bele tehnike, pijač in izdelkov široke potrošnje tudi na področje logistike v kontroliranem temperaturnem režimu oz. hladni verigi.

Tudi največje slovensko trgovsko podjetje Mercator d.d. je distribucijo v hladni verigi za območje Maribora zaupalo Pošti Slovenije. Za zdaj gre za pilotno distribucijo izdelkov, kupljenih v spletni trgovini Mercator. Dostava trenutno poteka od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro ter ob sobotah med 8. in 16. uro. Kupljene izdelke dostavimo do vrat naročnika, ne glede na to, ali gre za individualni stanovanjski objekt ali za dostavo v najvišja nadstropja. Med dostavo je poskrbljeno tudi za blago, občutljivo na temperaturo, saj dostavljamo izdelke z vozili, ki zagotavljajo ustrezen temperaturni režim. Dostavljavci so opremljeni z Mercatorjevimi POS-terminali, kar strankam omogoča še enostavnejše nakupe, saj lahko nakup plačajo s plačilnimi karticami, tudi s kartico Mercator Pika. Ob dostavi poskrbimo tudi za povratno embalažo.

Za Pošto Slovenije sta hitrost in udobnost dostave ključnega pomena, skrbimo, da so spletni nakupi varno in zanesljivo dostavljeni na pravo mesto in ob pravem času.

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa