Sporočila za medije

Ponovno odprta tudi pošta 2393 Črna na Koroškem

Datum objave: 18.08.2023

Pošta Slovenije je po odpravi posledic poplav danes znova odprla poslovalnico v Črni na Koroškem. Pošta bo poslovala po začasnem delovnem času ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih med 9.00 in 15.00 ter ob sredah med 12.00 in 18.00. Trenutno se zaradi prekinjenih cestnih povezav oziroma nedostopnosti nekaterih lokacij dostava ponekod na Koroškem in Savinjskem še ne izvaja v celoti.

Po uničujočih poplavah so bila prizadevanja Pošte Slovenije usmerjena v čim hitrejšo vzpostavitev običajnega poslovanja in dostave v najbolj prizadetih delih države, pri čemer gre velik del zaslug prizadevnim zaposlenim, ki so izdatno pripomogli k odpravi nastalih posledic. Sanacija pošt, ki so bile poplavljene in so utrpele materialno škodo, je bila v nekaterih primerih tudi zaradi prekinjenih cestnih in drugih povezav otežena.

Pošta 2393 Črna na Koroškem bo zaenkrat poslovala po začasnem delovnem času, medtem ko je trenutno dostava omogočena v omejenem obsegu. Ker do posameznih naslovov dostop ni omogočen, dostava trenutno ni izvedena v celoti oz. je delno izvedena še na območjih pošt Mislinja, Prevalje, Mežica, Črna na Koroškem, Rečica ob Savinji in Luče.


Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •