Novice

Naj poštar Štajerske z Radiem Maribor

Datum objave: 12.03.2024

Radio Maribor je 11. marca pričel z akcijo »Naj poštar Štajerske«. Z veseljem smo se ji pridružili tudi v Pošti Slovenije, saj je to odlična priložnost za predstavitev našega dela, storitev, ki jih opravljamo za stranke, izboljšav in novosti, ki jih ponujamo ter ob tem ponovno pokažemo, da smo v službi ljudi. Akcija bo potekala pet tednov, najprej z zbiranjem nominacij, glasovanjem in na koncu z razglasitvijo Naj poštarja Štajerske, ki bo 22. aprila letos.

Za vpogled v delo pismonoše so se novinarji RA Maribor odpravili na teren skupaj s pismonošinjo Klavdijo Gradišnik, ki dela na pošti 2104 Maribor in opravlja dostavo s kolesom ter s pismonošem Samom Rovščkom iz pošte 2211 Pesnica pri Mariboru, ki opravlja dostavo z avtomobilom. Novinarji so posneli tudi večerni utrip v poštnem logističnem centru Maribor, kjer jim je proces dela predstavil Lenko Prohart, vodja predelave in izmenjave pošiljk v PLC MB. Gost v oddaji Radia Maribor je bil tudi Peter Milinović, direktor Tehnologije mreže in logistike, ki se je z voditeljema jutranjega programa pogovarjal o pomenu Pošte Slovenije v vseslovenskem prostoru, pomenu poklica pismonoše nekoč in danes, predstavil našo največjo paketno mrežo v Sloveniji, ki  obsega več kot 1.300 prevzemno – oddajnih točk ter nekatere storitve in novosti za stranke.

Verjamemo, da bo akcija »Naj poštar Štajerske« naletela na velik odziv v javnosti, predvsem seveda na območju, ki ga pokriva Radio Maribor, pa tudi širše, saj bo akcija predstavljena tudi prek spletne strani kot družbenih omrežij.


http://pregled.posta.si/o-posti-site/PublishingImages/Slike%20novice/naj-postar-stajerske.jpg

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •