Novice

Podpis sponzorske pogodbe s Kolesarsko zvezo Slovenije in predstavitev novega reprezentančnega dresa

Datum objave: 17.03.2022

V sredo je Kolesarska zveza Slovenije na novinarski konferenci predstavila nov reprezentančni dres in veseli nas, da levi rokav krasi logotip Pošte Slovenije.

Predsednik KZS Pavel Marđonović in generalni direktor Pošte Slovenije sta na konferenci podpisala sponzorsko pogodbo in tako uradno naznanila začetek sodelovanja.

Skupina Pošta Slovenije je zanesljiva vez v pretoku blaga in storitev in najbolj zanesljiv dostavljalec paketov. Naše vodilo je čim hitreje in zanesljivo izvesti poštno storitev in to lahko dosegamo le z veliko stopnjo odgovornosti in povezanosti med različnimi deležniki. Zaposleni igrajo pri tem veliko vlogo in kolesarjenje je za mnoge pomemben del poklica in tudi vsakodnevnih aktivnosti v prostem času. S podpisom sponzorske pogodbe želimo pomagati slovenskemu kolesarstvu in delovanju Kolesarske zveze Slovenije. V aktivacijo sponzorstva bomo aktivno vključevali naše zaposlene in z različnimi aktivnostmi skupaj gradili zavest o pomembnosti vrednot, ki krojijo našo skupno pot: želja po hitro in dobro opravljenem delu, odgovornost na vseh ravneh in poteh delovanja ter vztrajnost priti do cilja tudi v najtežjih trenutkih.

Pošta Slovenije svoja sponzorstva skrbno načrtuje. Vsi projekti, ki jih podpira, združujejo naslednje značilnosti: vseslovenskost, aktualnost, tradicionalnost, lokalnost, množičnost in identifikacijo blagovnih znamk s poslanstvi in vizijo družbe.


V nedeljo, 20. marca, vabljeni k ogledu kolesarske dirke za 9. veliko nagrado slovenske Istre, ki jo pripravlja Kolesarska zveza Slovenije.


 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •