Digitalni PoštAR Pošljite pošto hitreje, ceneje in zanesljivo

Datum objave: 11.04.2016

​​Pošiljanje in prejemanje pošte še nikoli ni bilo tako enostavno. ePismo lahko pošljete iz kateregakoli odjemalca elektronske pošte kot sta na primer MS Outlook in Gmail in za to ne potrebujete niti kvalificiranega potrdila. Za pošiljanje boste potrebovali elektronsko znamko, ki jo pridobite na spletnem portalu www.postar.eu.

Kako deluje?

Gre za rešitev odprtega sistema elektronskega vročanja, ki je odprta za prejemanje in pošiljanje preko vseh najrazličnejših že obstoječih, poznanih in razširjenih e-poštnih sistemov (npr. MS Outlook, Hotmail, Gmail, Thunderbird itd.). Rešitev predstavlja e-substitut nekaterim aktualnim storitvam fizičnega prenosa (predvsem gre za storitve, kot so standardno in navadno pismo, priporočeno pismo, pisma po posebni zakonodaji – ZUP ipd.).

 

Slednje že vrsto let naravno upada zaradi porasta rabe elektronskih rešitev (predvsem e-pošte in sporočil SMS), zato je uvedba rešitve PoštAR odgovor tako na tovrstne trende, kot tudi na pojav raznih drugih konkurenčnih rešitev na trgu, v primerjavi s katerimi se uporabniku zagotavlja še večjo uporabnost oz. dodano vrednost. Gre predvsem za dodatne storitve, kot so npr. ponovno pošiljanje v primeru neprevzema, prevzem z geslom SMS namesto s kvalificiranim digitalnim potrdilom, prevzem brez podpisa, zakasnitev vročitve in podobno.

Preizkusite brezplačno!

Zdaj lahko storitev PoštAR preizkusite brezplačno. Obiščite www.postar.eu in pridobite svojo unikatno kodo za 15 dnevni brezplačni preizkus.

Ekonomičen in na voljo 24/7!

Prejemanje ePisem za naslovnike ni plačljivo. Storitev pošiljanja ePisma je namreč že plačal pošiljatelj. Pri uporabi Digitalnega PoštARja se prav tako izognete stroškom tiskanja ter nakupu kuvert in papirja. Poštnina za elektronsko vročitev je nižja, zmanjšajo pa se logistični stroški s pripravo in potrjevanjem odhodnih pošiljk. Koliko natanko boste prihranili lahko izračunate s pomočjo kalkulatorja prihrankov. Storitev omogoča tudi arhiviranje pošte. ePisma lahko shranite in hranite uporabniki sami, ali pa si hrambo zagotovite preko PoštARjeve storitve v eArhivu.

Celovita storitev je skladna s slovensko zakonodajo, elektronsko podpisani dokumenti sistema PoštAR pa imajo enako veljavnost in dokazno vrednost kot papirni dokumenti. Vsi elektronski dokumenti, ki jih izdaja sistem PoštAR, so elektronsko podpisani s KDP v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP).​​

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa