Novice

100 lokacij PS Paketomatov

Datum objave: 06.10.2023

V teh dneh smo razširili paketno-logistično mrežo s 76 novimi PS Paketomati, tako da jih je zdaj po celi Sloveniji 100. Skupaj z ostalimi prevzemno-oddajnimi točkami tako razpolagamo z  največjo paketno-logistično mrežo s 1.300 prevzemnimi mesti, ki jo bomo še dodatno širili.

Stranke lahko dostavo v PS Paketomat izberejo že v procesu spletnega nakupa, če pa spletni trgovec tega ne omogoča, lahko na enostaven način tja naslovijo paket same. Seveda le, če za dostavo izberejo Pošto Slovenije, namesto naslova pa vpišejo lokacijo PS Paketomata ter mobilno številko (obvezen podatek).

Zavedamo se, da  življenjski slog uporabnikov vpliva na njihove različne preference pri prevzemu paketov, kar vedno upoštevamo. Z našo aplikacijo Moja dostava – moja izbira lahko tako uporabniki preusmerijo paket tudi, ko je že tako rekoč na poti k njim. Izbiro lokacije dostave tako v celoti prepustimo vsakemu uporabniku posebej, ki lahko izbira med dostavo na pošto, na delovno mesto, na dogovorjeno mesto, na izbrani datum, dostavo v PS Paketomat, paketnik ali na bencinski servis.

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •