Sporočila za medije

Dobrodelna akcija "Poštar Pavli polni šolske torbe"

Datum objave: 02.07.2018
Poštar Pavli polni šolske torbe

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije z današnjim dnem ponovno začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe, ki bo v letošnjem letu že šesta zapovrstjo. V omenjeni akciji bosta zbirali denar za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za socialno ogrožene otroke ter materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin.

Finančno pomoč lahko posamezniki prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Posamezniki, ki se bodo odločili za materialne prispevke, lahko kupijo šolske potrebščine v poslovalnicah Pošte Slovenje in jih odložijo v pripravljene škatle. Zbiranje šolskih potrebščin se bo zaključilo 10. avgusta 2018. Takrat jih bosta Pošta Slovenije in Zveza prijateljev mladine Slovenije predali otrokom iz socialno ogroženih družin, ki jih bo predlagalo posamezno društvo Zveze prijateljev mladine Slovenije. Akcija zbiranja finančnih sredstev pa bo potekala do 9. oktobra 2018.

V dobrodelni akciji z materialnimi izdelki sodelujejo tudi podjetja Pot Ljubljana, Bimo Kranj in Sweet Randi iz Šempetra pri Gorici.

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije