Sporočila za medije

Dobrodelna akcija »Poštar Pavli polni šolske torbe«

Datum objave: 19.06.2017
Poštar Pavli polni šolske torbe  

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije z današnjim dnem ponovno začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe, ki bo v letošnjem letu že peta zapovrstjo. V omenjeni akciji bosta zbirali denar za nakup učbenikov oz. šolskih potrebščin za socialno ogrožene otroke ter materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov in drugih šolskih potrebščin.

Finančno pomoč lahko posamezniki prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH1, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Posamezniki, ki se bodo odločili za materialne prispevke, lahko kupijo šolske potrebščine v poslovalnicah Pošte Slovenje. Zbiranje šolskih potrebščin se bo zaključilo 11. avgusta 2017. Takrat jih bosta Pošta Slovenije in Zveza prijateljev mladine Slovenije predali otrokom iz socialno ogroženih družin, ki jih bo predlagalo posamezno društvo ali Zveza prijateljev mladine Slovenije. Akcija zbiranja finančnih sredstev bo potekala do 9. oktobra 2017.

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije