Paket komplet Nove KBM  

Komitenti Nove Kreditne banke Maribor lahko na številnih poštnih okencih opravljajo naslednje storitve

  • Vplačilo na transakcijske račune fizičnih oseb s knjižico in kartico
  • Izplačilo s transakcijskega računa fizične osebe s knjižico in kartico
  • Vpogled v stanje na transakcijskem računu fizične osebe
  • Odpiranje transakcijskih računov fizičnim osebam – rezidentom Nove KBM
  • Oddaja vloge za predplačniško VISA kartico
Podrobnejši opis storitev

Osebni račun

Transakcijski račun je temelj sodobnega bančnega poslovanja. Z njim lahko imetniki poslujejo tako v evrih kot tudi v devizah. S paleto različnih finančnih storitev imetniku v vsakem trenutku omogoča dostop do denarja. Med drugim omogočamo tudi izplačilo gotovine na domu.

Hranilna knjižica

Na evrsko in devizno hranilno knjižico lahko imetnik polaga gotovino in gotovino z nje tudi dviguje. Hranilno knjižico lahko uporabi tudi za prenos sredstev ob zapadlosti vezanih vlog in varčevanja. Med drugim omogočamo tudi izplačilo gotovine na domu.

Varčevanja in depoziti

Na voljo so naslednje varčevalne storitve: otroško varčevanje Hrčkova knjižica, varčevanje z odpovednim rokom, Postopno varčevanje, varčevanje za vozniški izpit ter depoziti z različnimi vrstami vezave sredstev.

Plačilne kartice

Na poštah lahko oddate vlogo za pridobitev kartic Activa, Activa Mastercard, Activa Visa.

Krediti

Vsi, ki želite uresničiti svoje želje, še preden uspete zanje privarčevati dovolj denarja, lahko pridobite Mini kredit, Hitri kredit, potrošniški ali stanovanjski kredit.

PBS.net

Na poštah lahko oddate zahtevek za opravljanje storitev PBS.neta.

Moneta

Na poštah lahko oddate prošnjo za izdajo Monete.

Menjalniško poslovanje za fizične osebe

Večje pošte odkupujejo in prodajajo tujo gotovino v skladu s tečajno listo Nove KBM.

Storitve se na poštnih okencih izvajajo v on-line delovanju, kar pomeni, da se opravljena transakcija (vplačilo ali izplačilo) na poštnem okencu takoj in ažurno odrazi na spremembi stanja na računu komitenta v Novi KBM. S takšnim načinom izvajanja storitev smo se zelo približali komitentom Nove KBM, ki lahko na katerikoli pošti razpolagajo z vsemi sredstvi v okviru dovoljenega stanja.

Na poštah omogočamo izplačilo gotovine prek POS-terminala imetnikom kartic Activa Maestro, Maestro, BA Maestro, Activa Mastercard, Mastercard, Activa Visa, Visa, Visa Electron, Diners Club, Discover in Karanta.

Pri tem je treba poudariti, da gre za dvig gotovine, za katerega Pošta Slovenije ne zaračunava provizije, in ne za plačilo storitve ali blaga. Banka izdajateljica oz. izdajatelj kartic pa lahko to storitev svojim komitentom zaračuna v skladu s svojimi ceniki.

​​
 

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.

APS plus IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Feniksšped