Novice

Podelitev certifikatov IRDO Strateg za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj 2. generaciji

Datum objave: 06.05.2022

Na sedežu Pošte Slovenije v Mariboru so danes podelili IRDO certifikate »Strateg za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj«. Med prejemniki certifikatov, v Sloveniji je sedaj devet imetnikov certifikatov IRDO za strateško koordiniranje družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v podjetju, je tudi Jasmina Roškar iz Pošte Slovenije. 

IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti že od leta 2016 usposablja vodje in strokovnjake za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj, ki spodbujajo strateško uvajanje trajnosti in družbene odgovornosti ter povezujejo različne oddelke v podjetju. Tudi Pošta Slovenije se zaveda pomena sistematičnega upravljanja trajnosti, še posebej po tem, ko je pandemija COVID-19 še dodatno pospešila iskanje ustreznih trajnostnih rešitev za našo družbo in gospodarstvo. S strateškim pristopom in v sodelovanju z najrazličnejšimi deležniki si prizadeva za zmanjševanje negativnih vplivov na poslovanje, na vse deležniške skupine ter naravno okolje in povečevanje pozitivnih vplivov. Ob tem zasleduje cilje in kazalnike s področja družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja, ki so zastavljeni v Strateškem razvojnem programu Skupine Pošta Slovenije do leta 2025.

Na fotografiji so mag. Anita Hrast, direktorica IRDO, mag. Karmen Lebe Grajf, članica poslovodstva Pošte Slovenije, Jasmina Roškar, strokovnjak področja dela za trajnost v Pošti Slovenije, Simona Roškar, strokovna sodelavka IRDO (iz leve proti desni).

 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •