Novice

Podpiramo slovensko

Datum objave: 10.02.2021
text

Poštne storitve so od nekdaj pomemben del kakovosti življenja ljudi. Zato smo se v času, ko se je večina nakupov preselila na splet in ko slovenska podjetja potrebujejo našo podporo, z veseljem priključili akciji, ki podpira slovenska podjetja in njihove izdelke.

V akciji NAJVEČJI SLOVENSKI DARILNI BOX se je povezalo 13 slovenskih podjetij, ki smo s svojimi izdelki skozi dan popeljali številne znane obraze družbenih omrežij. V darilnem paketu se skrivajo odlična hrana, pijača, sladke razvade in prigrizki, nepozabna doživetja, vrhunska kozmetika, prehranska dopolnila ter izdelki, brez katerih si vsakdana ne moremo predstavljati.

Na Pošti Slovenije pa nismo le prispevali v darilni paket, temveč smo poskrbeli, da so največji slovenski darilni paketi hitro in varno prispeli do svojih naslovnikov.

S kodo PODPIRAMSLOVENSKO ste lahko tudi vi deležni številnih ugodnosti, ki jih ponujajo posamezna podjetja. Med njimi Pošta Slovenije, Mojacokolada.si, Karbonoir, Hiša Budja, Malinca, Zacimbe.si in drugi. Več na podpiramslovensko.si.


 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •  
Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa