Novice

Skupaj premagali številne izzive - iskrena hvala vsem

Datum objave: 20.12.2021

Veseli smo, da smo tudi letos stopili skupaj ter hitreje in lažje premagali številne izzive

Smo v zadnjih dneh iztekajočega leta. Dneh, ki jih zaznamujejo spomini na odlično opravljeno delo, kljub izredno visokim količinah prevzetih in dostavljenih pošiljk, ki so posledica novembrske in decembrske praznične nakupovalne vročice.

Pandemija v letu 2019 je dala nov zalet digitalizaciji in spletni trgovini, kjer so se napovedi za Evropo povečale na 20 milijard paketov.

Na skoraj podvojeno količino pošiljk uporabnikov smo se dobro pripravili s kadrovskimi, organizacijskimi in drugimi ukrepi. Z dodatnim vključevanjem večjega števila študentov in pogodbenih izvajalcev za dostavo, z uvajanjem dodatnih izmen, stalnim obveščanjem strank o pravočasnih spletnih nakupih in oddajah pošiljk smo uspeli zagotoviti dostavo pošiljk znotraj predpisanih rokov dostave. Večina pošiljk je tako prepeljanih že naslednji dan po oddaji.

Za pravočasno dostavo pošiljk smo sprejeli številne korake in tako zagotovili, da vsa darila že čakajo, da najdejo svoje mesto pod božičnim drevescem.


Zahvala zaposlenim

Hvala vsem zaposlenim, ki odgovorno, požrtvovalno, prilagodljivo in predano opravljajo svoje delo. Brez njih ne bi mogli zagotavljati poštnih in logističnih storitev, ki so za mnoge posameznike skoraj edina povezava z zunanjim svetom. Kot je tradicionalno v navadi, se ob močno povečanem prometu, ko se spopadamo z res ogromnim številom pošiljk, sodelavcem v sprejemu, predelavi in usmerjanju pošiljk pridružijo sodelavci iz drugih organizacijskih enot.

 

Eni izmed nočnih izmen v poštnem logističnem centru v Ljubljani se je pridružil tudi začasni generalni direktor Tomaž Kokot

V Pošti Slovenije sledimo načelu, da je delo in dosežke treba nagraditi, zato dajemo velik pomen nagrajevanju delovne uspešnosti, ki jo razumemo kot individualno ali skupinsko doseganje ciljev. Nagrada za izjemno delo vseh je bila izplačana v ponedeljek, 20. decembra 2021.


Zahvala poslovnim partnerjem in uporabnikom naših storitev

Izredno veseli smo, da ste poslovni partnerji z obilo razumevanja in svetovanja svojim kupcem, sprejeli naše nasvete in veliko pripomogli k omogočanju varne dostave. Ob tej priložnosti se vsem najlepše zahvaljujemo in verjamemo, da bomo tudi v prihodnje upravičili vaše zaupanje.

Naš trud in prizadevanja niso ostala spregledana. Naše sodelovanje je bilo izjemno. Priporočila o varnih spletnih nakupih, pravočasni oddaji in načinih prevzema pošiljk so se obrestovala. Hvala. Kar 97,29 odstotka vas je od 4. januarja do 17. decembra 2021 ocenilo paketno dostavo Pošte Slovenije kot odlično. Izkušnjo z našo dostavo pošiljk je kar 63.543 uporabnikov na lestvici od 1 do 5 ocenilo z visoko povprečno oceno zadovoljstva 4,88.

Tomaž Kokot, začasni generalni direktor Pošte Slovenije

"Prav vse izkušnje nas krepijo. Na njih se učimo. Z njimi rastemo in bogatimo. Naj bodo vaše nove osebne zmage enako odlične kot naši novi poslovni uspehi. Majhne ali velike, ni pomembno – za lastno zadovoljstvo naj bodo vse enako pomembne. Želimo, da bi bili v letu 2022 pogumni in ponosni na vsak nov korak. Naj vas na tej poti spremlja sreča. Vesel božič in uspešno v novem letu." 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •