Zanesljiva in varna dostava paketov z logističnimi rešitvami doma in v regiji

Datum objave: 15.10.2018
Zanesljiva in varna dostava paketov z logističnimi rešitvami doma in v regiji

Pošta Slovenije za prenos pošiljk skrbi že desetletja, svojo logistiko že dolgo prilagaja najzahtevnejšim poslovnim uporabnikom, skupaj z odvisnimi družbami pa zagotavlja tako doma kot na tujem optimalno logistično mrežo v cestnem in letalskem prometu. Poštno-logistična mreža pokriva celotno Slovenijo, hkrati pa je Pošta Slovenije trdno vpeta tudi v mednarodne poštne tokove in sodeluje tako z drugimi poštnimi operaterji kot tudi z uglednimi mednarodnimi logisti. Pošta Slovenije izvaja najhitrejši prenos pošiljk v tujino z mednarodno poštno mrežo ter v sodelovanju s odvisnimi družbami izvaja logistične storitve v regiji sosednjih držav.

Z zanesljivo logistično mrežo ter enim največjih voznih parkov v Sloveniji so paketne pošiljke varno in zanesljivo dostavljene ob pravem času na pravo mesto tako v segmentu B2B kot B2C. Poleg prenosa poslovnih paketov mase do 50 kg in poslovnih paketov večjih dimenzij je Pošta Slovenije tudi prava izbira za skladiščno logistiko: od skladiščenja blaga, pretovora in komisioniranja do opremljanja blaga z deklaracijami, cenami, črtnimi kodami ter izpisov različnih dokumentov. Celovite skladiščne storitve pa dopolnjuje odvisna družba PS Logistika.

Skupina Pošta Slovenije s svojo vpletenostjo v notranje in mednarodne poštne in logistične tokove nenehno posodablja svoje storitve in jih prilagaja spremenljivim potrebam tako zasebnih kot poslovnih uporabnikov. Dnevno-nočne distribucije, dostava večjih kosovnih pošiljk, pretovor in komisioniranje blaga, oskrba trgovskih verig – so le nekatere storitve, ki jih vključuje celovita logistična ponudba Pošte Slovenije. Oskrbno logistiko s prevozi (tudi z dnevnimi mednarodnimi linijami), skladiščenjem ter ustrezno predelavo pošiljk zaupajo Skupini Pošta Slovenije že številni partnerji s področja avtomobilske industrije, trgovinske in živilske dejavnosti ter industrije bele tehnike in drugih izdelkov široke potrošnje.

Konkurenčne globalne storitve vključujejo klasične mednarodne poštne storitve, hitro pošto v tujino, prenos mednarodnih poslovnih paketov, storitve carinskega posredovanja, mednarodno direktno pošto in mednarodni poslovni odgovor. Pri tem sodelujemo z drugimi poštnimi operaterji in ponudniki transportnih in logističnih storitev.


Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa