Novice

Vsak dan, na vseh poteh

Datum objave: 21.12.2022
Približujemo se zaključku leta, ob katerem smo ponosni na opravljeno delo; na vse prehojene in prevožene kilometre; na vse dostavljene pošiljke; na vse opravljene storitve. S prizadevnostjo, zavedajoč se našega poslanstva, hitro in zanesljivo dostavljamo pošiljke in ob tem ohranjamo visoke standarde kakovosti.
 
Temu pritrjuje zadovoljstvo uporabnikov paketnih storitev, ki je tudi v letošnjem letu ostalo na zavidljivo visoki ravni. Kar 97 % naših uporabnikov je paketno dostavo ocenilo kot odlično. Prepričali smo s prijaznostjo zaposlenih, hitro dostavo in enostavnim prevzemom pošiljke.


Naši zaposleni s pozitivnim pristopom in predanostjo iz dneva v dan skrbijo za to, da ostajamo zaupanja vreden poslovni partner in izvajalec univerzalne poštne storitve. Brez njih to ne bi bilo mogoče.
 
V uspešno zgodbo sodijo tudi prejemniki pošiljk in številni partnerji, ki sodelujejo z nami s ciljem doseganja odličnosti. Samo medsebojno razumevanje in spoštovanje sta temelja za obojestransko zadovoljstvo. Zahvaljujemo se za izkazano zaupanje.
 
Tudi v prihodnje bomo zanesljivo z vami.


http://pregled.posta.si/o-posti-site/PublishingImages/Slike%20novice/zaposleni_cestitka2.jpg

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •