Novice

Prejeli smo srebrno priznanje Celjskega sejma

Datum objave: 17.09.2021

Srebrno priznanje za globalno, digitalno in povezano prihodnost

Tržno zanimivi projekti in celostna predstavitev na sejemskem prostoru so letos Skupini Pošta Slovenije prinesli srebrno priznanje Celjskega sejma za globalno, digitalno in povezano prihodnost.

srebrno priznanje
Priznanje je v imenu Skupine Pošte Slovenije prevzela Ivanka Lapuh, direktorica PE Celje.

Priznanja v različnih kategorijah tradicionalno podeljuje Celjski sejem podjetjem, ki so s svojo dejavnostjo tako ali drugače, na lokalnem in nacionalnem nivoju, prispevali k slovenski gospodarski dejavnosti, ki je bila med epidemijo covida-19 še posebej okrnjena.Skupina Pošta Slovenije se na tokratnem že 53. sejmu MOS predstavlja skozi razvojne in inovacijske projekte, ki jih intenzivno pelje z namenom doseganja najboljših uporabniških izkušenj.


 
 

Predstavitev na MOSu velja kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov in je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nove poslovne dogovore. Tudi naš "rumeni" razstavni prostor z inovativnimi pogledi v prihodnost zelo privlači številne obiskovalce. Obiskala sta nas tudi predsednik vlade Republike Slovenije Janez Janša in predsednik madžarske vlade Viktor Orbán.

Obiščite prostor Pošte Slovenija v hali L, 1. nadstropje, prostor 04.
 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •