Novice

Potegujemo se za naziv Energetsko učinkovito podjetje 2021

Datum objave: 10.09.2021


Energetsko ucinkovito podjetje

V Pošti Slovenije si prizadevamo vzpostaviti energetsko ucinkovitost na vseh delovnih podrocjih. Ponosni smo na letošnjo nominacijo za energetsko nagrado na 23. Dnevih energetikov, potegujemo se namrec za naziv Energetsko ucinkovito podjetje 2021.

Glasovanje za naj energetski projekt poteka do 15. septembra na spletni strani konference Dnevi energetikov. Pošta Slovenije je med finalisti v kategoriji Energetsko učinkovito podjetje.

Vabljeni h glasovanju: Glasovanje


 

V Skupini Pošta Slovenije si že 10 let prizadevamo skrbno upravljati okoljski odtis v skladu s Strategijo energetske ucinkovitosti na podrocju nepremicnin, opreme in voznega parka. Letno namenimo vec milijonov evrov za investicije v projekte energetske ucinkovitosti.

Izvajanje strategije usmerja skupina za energetsko ucinkovitost.

O Energetski ucinkovitosti Pošte Slovenije lahko preberete na naši spletni strani Trajnostni razvoj.

 

Natecaj Coups de Coeur 2021

Skupina Pošta Slovenije pa je nominirana tudi v združenju evropskih poštnih operaterjev PostEurop. V okviru podrocja Environment smo med 21 poslovnimi praksami, ki so bile v letu 2021 prijavljene na Coups de Cour razpisu, bili uvršceni med finaliste. Sodelujemo s projektom Prvo elektricno dostavno vozilo in prva soncna elektrarna.

Povezava do Natecaja Coups de Coeur 2021
 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •