Pošta Slovenije na največjem IT dogodku HPE Discover 2015 v Londonu

Datum objave: 02.12.2015

​​​​Konferenca predstavlja največji IT dogodek na področju Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike, ki jo obišče preko 10.000 strokovnjakov s področja naprednih tehnologij. Povabilo za udeležbo na največji konferenci podjetja Hewlett Packard Enterprise pomeni strokovno priznanje za napredne storitve, ki jih uvaja Pošta Slovenije.

Pošta Slovenije kot edini ponudnik iz naše širše regije na konferenci nastopa prvič kot razstavljavec in ponudnik naprednih storitev v oblaku. Na dogodku v Londonu predstavlja ponudbo naprednih oblačnih storitev ter preprosto rešitev e-vročanja PoštAR, ki predstavlja hitro, univerzalno in cenovno učinkovito rešitev za podjetja in posameznike. Storitev PoštAR je inovativna rešitev na področju digitalnih storitev, ki jih Pošta Slovenije na trgu predstavlja pod krovno blagovno znamko PosITa.

Strateška usmeritev Pošte Slovenije pri uvajanju novih digitalnih storitev se vse bolj izkazuje za uspešno. Pošta Slovenije si bo tako tudi v prihodnje  prizadevala ohranjati vodilno vlogo v regiji na področju "storitev v oblaku" in uvajala napredne rešitve, ki bodo cenovno učinkovite, poslovanje pa hitrejše in uporabnikom enostavnejše.​

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa