Novice

Posebno priznanje za posebne dosežke za vlaganje v razvoj človeških virov

Datum objave: 22.10.2021

Na dogodku Podravsko podjetje leta 2020 smo prejeli posebno priznanje za posebne dosežke za vlaganje v razvoj človeških virov.

Priznanje potrjuje nenehna prizadevanja Pošte Slovenija za čim boljše delovno okolje zaposlenih, čim ustreznejše plačilo in dobro počutje na delovnem mestu. Kot poudarja začasni generalni direktor Pošte Slovenije Tomaž Kokot je skrb za zaposlene naša primarna naloga.

Pošta Slovenije je z okoli 6.000 zaposlenimi eden največjih zaposlovalcev v Sloveniji. Skupaj s šestimi odvisnimi družbami, med katerimi je tudi Intereuropa, ima skoraj 8.000 zaposlenih in je danes že velika mednarodna korporacija.

Kot je v govoru poudaril, član poslovodstva Sebastijan Gostenčnik se zavedamo, da lahko samo zadovoljni in motivirani zaposleni prispevajo k razvoju in napredku naše družbe, zato si prizadevamo ustvarjati prijazno delovno okolje, ki skrbi za temeljne potrebe zaposlenih. Tako omogočamo redna izobraževanja zaposlenih, spodbujamo skrb za zdravje, skrbimo za nabavo ustreznih vozil in pripomočkov za čim lažje opravljanje dela. Zaposlenim smo pred kratkim povišali plače, pred koncem leta bomo izplačali poslovno uspešnost, zaposleni so letos prejeli najvišje izplačilo regresa doslej. Za zaposlene skrbimo tudi z drugimi oblikami motivacije in nagrajevanjem kot tudi s psihološko podporo, ne glede na vzrok ali izvor težav, s katerimi se srečujejo naši zaposleni in njihovi družinski člani.

podravsko_podjetje_2020_1.jpg


 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •  
Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa