Novice

Novi lokaciji PS Paketomata v Ljubljani in Mariboru

Datum objave: 22.01.2021


Uporabnike poštnih storitev obveščamo, da smo PS Paketomata, ki na trenutnih lokacijah v Kranju in Slovenj Gradcu ne zagotavljata želene uporabe, prestavili na novi lokaciji v Ljubljano in Maribor, kjer pričakujemo, da bosta bolj koristna za uporabnike poštnih storitev.

PS Paketomat 4702 smo s trenutne lokacije na Cesti na Brdo 5 v Kranju premestili na lokacijo pred pošto 1117 Ljubljana, Vodnikova cesta 235, Ljubljana, PS Paketomat 2704 pa s trenutne lokacije na Ronkovi ulici 4 v Slovenj Gradcu v nakupovalni park Stop Shop Maribor, Cesta Proletarskih brigad 101, Maribor.

V bližini trenutne lokacije PS Paketomata 2704, in sicer pred pošto v Slovenj Gradcu, bomo v kratkem namestili paketnike Direct4.me ter tako nadomestili premeščeni paketnik. Na lokaciji PS Paketomata 4702 pa je pred najbližjo pošto 4101 Kranj, Dražgoška ulica 8, Kranj, že nameščenih šest paketnikov Direct4.me.

Paketniki Direct4.me omogočajo prejemanje paketov, vanje lahko usmerite tudi vaše spletne nakupe. Prav tako kot PS Paketomati so tudi paketnikiDirect4me dostopni 24/7, enostavni za uporabo, o prevzemu pošiljk pa so uporabniki obveščeni s SMS-i, e-pošto in prek mobilne aplikacije Direct4.me.Več o uporabi paketnikov si preberite za zavihku Paketnik Direct4me.


 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •