Novice

Pošti Slovenije priznanje za najboljšo kakovost dostave paketov

Datum objave: 21.10.2019
Pošti Slovenije priznanje za najboljšo kakovost dostave paketov

V oktobru je Pošta Slovenije skupaj z logističnim podjetjem Rapido iz Bolgarije prejela priznanje za najboljšo kakovost dostave paketov Connect in si tako že drugič pridobila naziv Partner of the year - Parcel Union Quality King.

Mreža Parcel Connect omogoča nemoteno poslovanje spletnih trgovin po Evropi. Omogoča in zagotavlja enostavno, usklajeno in hitro dostavo paketov. S hitrim tranzitnim časom, visokim standardom kakovostni, popolno transparentnostjo in širokim naborom storitev za končne prejemnike odločilno pripomore k njihovemu zadovoljstvu.

V mrežo Parcel Connect so vključeni poštni operaterji iz 27 držav, ki z zagotavljanjem ustrezne kakovosti storitev skrbijo za nemoteno delovanje mreže.

Med najpomembnejše storitve, ki jih zagotavljajo poštni operaterji, štejejo sledenje paketom od začetka nakupa do končne dostave, pošiljanje obvestil prejemnikom, zagotavljanje sobotne dostave in dostave na želeno lokacijo, zavarovanje paketov, razne dodatne storitve, kot so plačilo ob prevzetju, dostava v paketomat itd.

V zadnjem letu merjenja kakovosti smo v 98,8 odstotka izpolnili vse zahtevane standarde.


Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije