Sporočila za medije

Ilkina pošta, Hitra cesta 1, 2002 Maribor

Datum objave: 13.12.2018

Med dolgo in zahtevno smučarsko sezono, polno potovanj in odsotnosti od doma, bodo navijači Ilke Štuhec odslej svojo najljubšo športnico podpirali na poseben način. Od danes naprej ji lahko namenijo pismo v obliki risbe, besedila ali razglednice, in ga naslovijo na poseben naslov, ki ga je za Ilko odprla Pošta Slovenije. Ilka Štuhec bo pisma prejela v fizični obliki ter med pošiljatelji večkrat izbirala nagrajence.

Navijači so močni motivatorji za športnike. Kako glasno navijanje spodbudi tekmovalce, lahko vsak občuti na športnem prizorišču. Njihova podpora je še posebej dobrodošla v tistih trenutkih pred in med tekmami, ko so športniki sami. Zato je Pošta Slovenije letos odprla poseben naslov: Ilkina pošta, Hitra cesta 1, 2002 Maribor, kamor lahko svoje spodbudne besede v obliki pisem, razglednic, najmlajši tudi v obliki risbic, pošljejo Ilkini največji navijači.

Ilkina pošta

Ilki veliko pomeni, da bo ta sporočila dejansko lahko prijela v roko saj so osebna sporočila veliko bolj osebna, ko pridejo po klasični pošti. Glede na to, koliko truda sama vlaga v treninge, se zaveda, da je za tako zapisanimi besedami premislek in da bodo besede izbrane posebej zanjo, motivi in risbice pa povezani z njo. Na ta način bodo lahko navijači spodbudili neverjetno športnico, ki po vrnitvi po poškodbi potrebuje tudi vso njihovo podporo.

Pošta Slovenije bo poskrbela, da bodo prispele pošiljke hitro Ilko ujele na njeni poti med tekmovalno sezono. Prav tako bo poskrbela za nagrade, ki jih bodo vsake tri tedne podelili skupaj z Ilko.

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije