Izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino.

Osebna poštna znamka - Pomlad  

Za priznanje popusta ob spletnem naročilu izberite akcijo JESEN in vpišite v polje Geslo Listje, pri naročilu po e-pošti je treba to geslo zapisati v sporočilo. Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti, od 15. septembra do 10. novembra 2021. Najmanjše naročilo je 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popusti in ostali popusti se ne seštevajo.

#podpiramslovensko

Izkoristite 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino (C in D). Za priznanje popusta ob spletnem naročilu izberite akcijo PODPIRAM SLOVENSKO in vpišite v polje “Geslo” podpiramslovensko, pri naročilu po e-pošti je treba to geslo zapisati v sporočilo. Popust velja za spletna naročila na: osebnaznamka.posta.si in naročila, oddana po e-pošti, od 15. januarja do 31. decembra 2021. Najmanjše naročilo je 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popusti in ostali popusti se ne seštevajo.


 

Potrebujete pomoč?

Osebne poštne znamke

E-mail: osebne.znamke@posta.si
Telefon: 02 449 22 44 (pon-pet 8:00-15:30)
Faks: 02 449 23 71​​

Imate vprašanje? Pišite nam.

Hvala za vaše vprašanje.

Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa