darilne kartice Zalando

Na vseh poštah po Sloveniji, razen na pogodbenih poštah, lahko kupite tudi darilne kartice Zalando.

Darilne kartice Zalando so v kombinaciji z voščilnico, na katero lahko napišete lepo misel ali svoje voščilo, idealno darilo ob različnih priložnostih. Podarite jih lahko prijateljem ali pa z njimi razveselite družinske člane.
Na poštah je v prodaji Darilna kartica Zalando v vrednosti 25 EUR.

Lepo darilo za vse ljubitelje mode in spletnega nakupovanja.

Darilne kartice imajo neomejeno veljavnost in se lahko uporabijo za nakupe v spletni trgovini Zalando v Sloveniji, kjer je na voljo več kot 2500 blagovnih znamk, vse od osnovnih kosov do dizajnerskih kosov oblačil ter modnih dodatkov.

Ker ni določena minimalna vrednost nakupa, lahko kupec unovči le del vrednosti iz darilne kartice, preostala vrednost pa se mu kot dobropis naloži na njegov račun v spletni trgovini Zalando.

Pri enem naročilu lahko kupec unovči več kot eno darilno kartico, uporabi pa jih lahko tudi v kombinaciji s kodo bona za takrat veljavne popuste.

Tudi v primeru vračila izdelkov, kupljenih z darilno kartico, bo vrednost dobropisa dodana v račun kupca v spletni trgovini Zalando, tako da bo kupec preostalo vrednost lahko unovčil pri naslednjih naročilih.

Dobropisa na darilni kartici ni mogoče zamenjati za gotovino, darilne kartice se lahko unovčijo samo v spletni trgovini www.zalando.si.


Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa