POIŠČI POŠTNO ŠTEVILKO ALI POSLOVALNICO
SLEDI POŠILJKI
​​
​​​​​​​​Želiš vedeti, kje se nahaja pošiljka?
V pomoč bo aplikacija Sledenje pošiljk.​​​​​
Sledenje ​​​​​
IZRAČUNAJ POŠTNINO
​​
​​​​​​​​Koliko stane pošiljanje d​​oločene pošiljke?
Izračunajte ceno s kalkulatorjem.​​​​​
Izračunaj ​​​​​
DOSTAVNI ČASI HITRE POŠTE

​​​​​V sodelovanju s podjetjem Petrol d.d. na 114 bencinskih servisih omogočamo sprejem navadnih in priporočenih pisem ter paketov. Prav tako na teh bencinskih servisih izročamo pakete, naslovnikom, ki so Petrolove lokacije izbrali kot naslov za prevzem paketov.

Petrol, v skladu s svojim cenikom, zaračunava nadomestilo za izročitev paketov (0,45 EUR) in nadomestilo za odkupno poslovanje (1,05 EUR) na prodajnih mestih BS Petrol.

 

Petrol paket

Bencinski servisi Petrola sprejemajo pakete 4 različnih velikosti

Petrol paket S  
Petrol paket M  
Petrol paket L  ​​ 
Petrol paket XL  
 

Največja masa paketa znaša 30 kg. Možen je tudi sprejem paketov s storitvijo Pazljivejše ravnanje. Na bencinskih servisih se sprejemajo samo paketi za notranji poštni promet.

Petrol pismo

Oddate lahko navadna (opremljene z znamko) in priporočena pisma v predpisanih, predtiskanih ovojnicah. Kot čas sprejema poštnih pošiljk se v skladu s Splošnimi pogoji za sprejem in izročanje pošiljk na bencinskih servisih Petrola šteje čas njihove oddaje na bencinskem servisu.

Priporočena pisma, so lahko 3 različnih velikosti

Petrol pismo S  
Petrol pismo M  
Petrol pismo L  
 

Največja masa pisma znaša 2.000 g. Pri sprejemu Petrol priporočenih pisem ni možno izbrati nobene dodatne storitve. Na bencinskih servisih se sprejemajo samo Petrol priporočena pisma za notranji poštni promet.

​ ​