Select Box cover  

S SelectBox darilni paketi boste lahko zadovoljili prav vsak okus, pa naj bo obdarovanec še tako zahteven. Na izbiro imate 26 različnih darilnih paketov, ki skupaj ponujajo več kot 1800 doživetij. V različnih cenovnih kategorijah (od 24,80 eur do 219,80 eur) lahko izbirate med različnimi tematskimi paketi, naj bodo to kulinarična razvajanja, razna lepotna negovanja in spa ponudba, področje turizma in nočitev, športni in adrenalinski izzivi ali posebna premium ponudba za najzahtevnejše. Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi, kar predstavlja odlično odločitev, če si želite z ljubljeno osebo skupaj privoščiti nekaj razvajanja, prav gotovo pa bi bila takšna pozornost primerna za darila ob abrahamu, upokojitvi ali obletnici poroke vaših prijateljev. Da bo darilo ustrezalo okusu obdarovanca, je tudi izbira ponudnikov velika.

Miza za dva

Select Box Miza za dva

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je vaše prvo popolno darilo. Paket Miza za dva (C) ponuja več kot 140 možnosti za kulinarično potepanje po vašem okusu od skupno 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Večerja za dva s 3 ali več hodi znanih kuharjev in kapljico dobrega vina, vse v toplem ambientu izbranih restavracij. V sodelovanju s prestižnim Restaurant Clubom ponudba obsega gostišča v Sloveniji in Hrvaški.

Zabava v naravi

Select Box Zabava v naravi

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je vaše prvo popolno darilo. Paket Zabava v naravi (C) ponuja več kot 80 možnosti za aktivnosti na svežem zraku od skupno 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Vključuje doživetja z najemom opreme, šolo ali vodene ture kot so smučanje, sankanje, pohodništvo, golf, vožnja ali šola s kajaki in kanuji, učni uri jadranja na deski, letenja s padalom in številne druge aktivnosti za vsakogar.

Nega v spa centru

Select Box Nega v spa centru

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je vaše prvo popolno darilo. Paket Nega v spa centru (B) ponuja več kot 90 možnosti za razvajanje vašega telesa in duha od skupno 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Vključuje obisk spa centra z antistresno masažo telesa ali obraza, maske za lepotno nego obraza, depilacija, ličenje in oblikovanje obrvi, zahtevnejša pedikura in poslikava, najem jacuzzijev in kot posebnost izdelava astrooške karte!

Raziskovanje okusov

Select Box Raziskovanje okusov

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je vaše prvo popolno darilo. Paket Raziskovanje okusov (B) ponuja več kot 60 možnosti lokacij za gurmansko doživetje po vašem okusu od skupno 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Ponudba obsega najmanj 2 x 2 kozarca dobrega vina, črno in belo s krožnikom salame, pršuta ali sira. V sodelovanju s prestižnim Restaurant Clubom ponudba obsega ponudnike v Sloveniji in na Hrvaškem.

Šport za vsakogar

Select Box Šport za vsakogar

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je vaše prvo popolno darilo. Paket Šport za vsakogar (B) ponuja več kot 70 možnosti za športno doživetje v notranjih prostorih od skupno več kot 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Vključuje večkratni ali mesečni obisk fitnessa; vodene vadbe, kot so aerobika, pilates, joga ali pole dance; najem igrišča za badminton ali priljubljen bowling za celo družino in še mnogo drugih priložnosti.

Masaža in wellnes

Select Box Masaža in wellnes

SelectBox darilni paket z darilnim je vaše prvo popolno darilo. Paket Masaža in wellnes (C) ponuja več kot 110 možnosti za sanjsko razvajanje vseh čutil od skupno 1800 različnih doživetij v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. Vključuje obisk wellness centra z antistresno ali aroma masažo celega telesa, rok ali obraza, tajska masaža, aromatična olja, savne in kopeli, limfna drenaža na napravah, oblikovanje telesa s kavitacijo, lifting, solarij, večerni make-up ali romantični jacuzzi s sadjem in kozarčkom penine.

Da še nekoliko bolj poenostavimo, kako torej celoten postopek deluje?

  • Izberi paket in ga podari.
  • Prejemnik paketa v knjižici ali na spletu izbere svoje doživetje oz. določenega ponudnika, pri katerem bo koristil darilni paket.
  • Izbrano doživetje prejemnik izkoristi s priloženim darilnim bonom.​