Select Box cover  

S SelectBox darilni paketi boste lahko zadovoljili prav vsak okus, pa naj bo obdarovanec še tako zahteven. Na izbiro imate 21 različnih darilnih paketov, ki skupaj ponujajo več kot 1500 doživetij. V različnih cenovnih kategorijah (od 24,80 eur do 219,80 eur) lahko izbirate med različnimi tematskimi paketi, naj bodo to kulinarična razvajanja, razna lepotna negovanja in spa ponudba, področje turizma in nočitev, športni in adrenalinski izzivi ali posebna premium ponudba za najzahtevnejše. Nekateri paketi so primerni tudi za dve osebi, kar predstavlja odlično odločitev, če si želite z ljubljeno osebo skupaj privoščiti nekaj razvajanja, prav gotovo pa bi bila takšna pozornost primerna za darila ob abrahamu, upokojitvi ali obletnici poroke vaših prijateljev. Da bo darilo ustrezalo okusu obdarovanca, je tudi izbira ponudnikov velika.

Miza za dva

Select Box Miza za dva

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je originalno in popolno darilo. Paket Miza za dva (C) ponuja več kot 120 lokacij za kulinarično potepanje po vašem okusu. Paket vključuje kosilo ali večerjo za dva s 3 ali več hodi priznanih kuharjev in kapljico dobrega vina, vse v toplem ambientu izbranih restavracij.

Zabava v naravi

Select Box Zabava v naravi

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je originalno in popolno darilo. Paket Zabava v naravi (C) ponuja več kot 70 možnosti za aktivnosti na svežem zraku. Vključuje najem športne opreme in rekvizitov, šolo ali vodene ture kot so smučanje, sankanje, pohodništvo, golf, vožnja ali šola s kajaki in kanuji, učni uri jadranja na deski, letenja s padalom in številne druge aktivnosti primerne za vsakogar.

Nega v spa centru

Select Box Nega v spa centru

SelectBox darilni paket z darilnim bonom je originalno in popolno darilo. Paket Nega v spa centru (B) ponuja več kot 60 možnosti za razvajanje vašega telesa in duha. Vključuje obisk spa centra z antistresno masažo telesa ali obraza, maske za lepot no nego obraza, depilacija, ličenje in oblikovanje obrvi, zahtevnejša pedikura in poslikava, najem jacuzzijev in kot posebnost izdelava astrološke karte!

Da še nekoliko bolj poenostavimo, kako torej celoten postopek deluje?

  • Izberi paket in ga podari.
  • Prejemnik paketa v knjižici ali na spletu izbere svoje doživetje oz. določenega ponudnika, pri katerem bo koristil darilni paket.
  • Izbrano doživetje prejemnik izkoristi s priloženim darilnim bonom.​