Select Box cover  

Poznaš naslednji scenarij: Cel teden zavzeto hodiš v službo, doma pospravljaš, kuhaš in skrbiš za otroke in psa, z možem/ženo pa vama ostane komaj da kaj časa za oddih in zabavo. Potem pride vikend in treba je pač še kaj postoriti. Nedelja se obrne kot za šalo in spet je delovni teden.

No, kje je pri vsem tem čas zate? Ustavi se in se vsaj za dan ali dva spremeni v pravega uživača! Zate, ki si zaslužiš več od življenja, smo pripravili prav posebno spomladansko akcijo. Ali pa za tvojo drago/tvojega dragega, ki bi res lahko malce več časa namenil/a zabavi. Obdaruj sebe in svoje bližnje z darilnimi paketi SelectBox, ki so tokrat še bolj ugodni in cenovno dostopni. To je spomladanska akcija zate!

Romantični pobeg

Romantični pobeg

Darilni paket, ki parom ponuja oddih, ki ga tako zelo potrebujeta. Izbirata lahko med več kot 70 nastanitvami v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji. Med njimi so možnosti nočitve v apartmajih in hotelih ob prelepih obmorskih mestecih, kot so Rovinj, Split, Pula in Portorož. Če morje ni za vaju, se lahko podata v gore, kajti tudi tam najdeta vse od turističnih kmetij, pa do hotelov. Podajta se na kratek enodnevni oddih in se spočijta od vrveža vsakdana.

Paket je v času trajanja akcije znižan za 10%, akcijska cena pa znaša zgolj 71.82€.

Preberi več
Nega v spa centru

Nega v spa centru

Tole je popolno razvajanje za damice, ki rade poskrbijo za svoje dobro počutje in lep izgled. No, pa tudi moški niste izvzeti iz obiska savn, bazenov in lepotnih tretmajev. Darilni paket združuje več kot 60 možnosti za razvajanje. Si za razvajanje v alpskem wellnessu, masažo hrbta, nego obraza, uro joge ali novo pričesko?

Odklikaj na darilni paket »Nega v spa centru«, ki je trenutno znižan za 10%. Najbolj lično darilo v mestu tako prejmeš že za 22.32€.

Preberi več
Raziskovanje okusov

Raziskovanje okusov

Ni ga čez preizkušanje novih jedi, kajne? Gurman/ka, tale paket je kot nalašč zate! Odkrij vinarje širom Slovenije in Hrvaške, podaj se na degustacijo za dva ali na kosilo. Darilni paket je poln presenečenj, med katerimi te čaka več kot 50 različnih lokacij za gurmanske užitke.

»Raziskovanje okusov« je trenutno znižano za 10%, prejmeš pa ga zgolj za 22.32€.

Preberi več
Pristni okusi podeželja

Pristni okusi podeželja

Ko imaš mestne norije že vrh glave, je čas, da se umakneš v objem narave. Podeželje pa ne vabi zgolj s prelepo naravo, temveč tudi z domačo kulinariko. Razvili smo prav posebno linijo darilnih paketov, ki ti omogočajo, da spoznavaš življenje na podeželju, si privoščiš oddih med pašniki in gozdovi, ter preizkusiš »ta pravo domačo hrano«. Darilni paket »Pristni okusi podeželja« je eden najbolj bogatih darilnih paketov. Omogoča ti večerjo na deželi z domačimi okusi izbranih turističnih kmetij za dve osebi. Več kot 30 ponudnikov najdeš v Sloveniji in na Hrvaške.

Darilni paket je v spomladanski akciji znižan za 10% in ti je tako na voljo že za 53.82€.

Preberi več
Zabava v naravi

Zabava v naravi

Si že od nekdaj govoriš, da se želiš naučiti jahati? Ali pa da bi šel/šla na divje raftanje? Kaj pa družinska vožnja s kolesom po naravi? Za bolj drzne pa so na voljo zip line, hoja po vrvi, vožnja s štirikolesniki in gokarti; pa paintball, zorbanje in druga nepozabna doživetja! Kot radi pravijo starejši ljudje – enkrat se živi, zabavaj se! In z darilnim paketom »Zabava v naravi«, dogodivščin in zabave nikoli ne zmanjka!

Darilni paket je trenutno znižan za kar 20%, neverjetna doživetja pa so ti na voljo že za 31.84€.

Preberi več
Adrenalinska doživetja

Adrenalinska doživetja

Si želiš preizkusiti vožnjo z dirkalniki? Ali se vpisati v navtično šolo? Morda se ti oči zaiskrijo ob misli na bungee jumping? Si ledeni mož, ki sanja o plezanju po ledu? Vse to in še 90 drugih vrhunskih adrenalinskih doživetij te čaka v darilnem paketu »Adrenalinska doživetja«. To je zagotovo eno izmed najboljših daril za avanturiste, zato nikar ne izpusti priložnosti za ugodnejši nakup darilnega paketa.

V spomladanski akciji je znižan za 20%, kar pomeni, da ti je na voljo že za zgolj 69.44€.

Preberi več
Šport za vsakogar

Šport za vsakogar

No, veš kaj ... če pa te priložnosti ne izkoristiš, pa ne vemo, katero boš ;) Darilni paket »Šport za vsakogar« ponuja zabavno in neobvezujoče športno udejstvovanje in prijetno preživete popoldneve. Izbiraš lahko med bowlingom, jogo, obiskom fitnesa, adrenalinskimi parki, badmintonom, kartingom in mnogimi drugimi zabavnimi dejavnostmi. Čar je v majhnih stvareh, ki v resnici niso tako majhne, če nas razveselijo.

Darilni paket je znižan za kar 40%, v času trajanja spomladanske akcije ti je torej na voljo za 14.88€!

Preberi več
Šport za aktivne

Šport za aktivne

Iščeš darilo za nekoga, kogar je res treba spraviti v fitnes? Ali nekoga, ki bi z veseljem začel z obiskovanjem ur joge? Morda potrebuješ prehransko svetovanje ali pa je že skrajni čas, da se naučiš plesati? Zgrabi darilni paket »Šport za aktivne«, kjer te čakajo različne dejavnosti, karte za fitnes, najemi dvoran in še mnogo več.

Darilni paket je znižan za kar 40%, na voljo ti je torej za 29.88€.

Preberi več

Akcija poteka na izbranih poštah do konca maja.