Na vseh poštah lahko kupite različne vrste paketne embalaže in pisarniške izdelke po ugodnih cenah.

Posebna ponudba za podjetja: ob nakupu večjih količin vam priznavamo količinske popuste. Izkoristite možnost brezplačne dostave embalaže v vaše poslovne prostore!

Za dodatne informacije o veleprodaji in naročilih nam pišite Vprašajte nas

Izberite pravo embalažo

Embalaža za vsako priložnost

Na vseh poštah lahko izbirate med kakovostno embalažo različnih oblik, primernih za pošiljanje najrazličnejših predmetov. Priporočamo uporabo embalaže iz valovitega kartona. Embalažo izberite na podlagi velikosti vsebine pošiljke. Za zaščito vsebine pošiljk lahko na vsaki pošti kupite folijo z mehurčki. Da se pošiljka med transportom ne odpre, pa jo lahko dodatno zavarujete z lepilnim trakom.

Darilna embalaža

Darilna embalaža

Na vseh poštah so vam na voljo tudi škatle, primerne za posebne priložnosti. Izberite med različnim vzorci darilnih škatel – od pisanih za darila ali za shranjevanje spominkov, do elegantnih enobarvnih, ki jih lahko uporabite kot embalažo za poslovna darila. Škatle so na voljo v dveh velikostih.

Pisarniški izdelki

Pisarniški izdelki

V naši ponudbi boste našli lepilne trakove, pisarniške sponke in žebljičke, luknjače, škarje, pisala …

Izdelki za dom in prosti čas

Izdelki za dom in prosti čas

Verjamemo, da vas bo tudi ponudba praktičnih in uporabnih izdelkov navdušila ter da boste z izbranimi izdelki razveselili svoje stranke. Uživajte v izbiranju! Nudimo vam hišne predalčnike, vremenske postaje, baterije, bralna očala in bralne lučke, zložljive plastenke za vodo …

Imate vprašanje za Pošto? Vprašajte nas!

Hvala za vaše vprašanje.

APS plus IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Feniksšped