Novice

Podelili smo sponzorstva v drugi sezoni športne akademije Proelium

Datum objave: 29.10.2021

Skupina Pošte Slovenije je zanesljiva vez v pretoku blaga in informacij. S podporo izobraževalnih, športnih in drugih projektov nadgrajujemo svoje osnovno poslanstvo. S svojimi kakovostnimi storitvami smo vpeti v zadovoljevanje potreb državljanov in podjetij in temu sledimo tudi na področju sponzoriranja. Vsako sodelovanje mora odražati vizijo in vrednote ter poslanstvo podjetja.

Sredstva preudarno in sistematično vlagamo predvsem v šport in kulturo. Zavedamo se, da so vztrajnost, zanesljivost, hitrost in ustvarjalno okolje osnova za doseganje uspehov. Podpiramo različne športne, humanitarne, izobraževalne in razvojne projekte oziroma dejavnosti, ki jim je skupno: vse slovenskost, aktualnost, tradicionalnost, odmevnost in identifikacija blagovne znamke s sporočilom projekta.

Tjaša Slemenšek
Tjaša Slemenšek, plezanje - prvo mesto
Neža Dolenc
Neža Dolenc, atletika - drugo mesto
Maja Šketelj
Maja Šketelj, motokros - tretje mesto

V letu 2021 smo že drugič sodelovali pri projektu #mojprviposel, ki ga izvaja športna akademija Proelium. Mladi športniki in športnice so preko družbenih omrežij predstavljali Pošto Slovenije in se tako učili, kako šport združiti s poslom. Za štiri tedne so postali ambasadorji blagovne znamke Pošta Slovenije. Njene storitve so vsak na svoj način predstavljali svojim sledilcem ter se ob tem učili različnih veščin promocije in nastopanja. Mladi športniki in športnice so navdušili s svojimi izdelki in ustvarjalnostjo. Prvi trije so prejeli simbolna sponzorstva. Oglejte si njihove odzive v videu.

 
 

 
 
 
 
 

Kontakt za medije

pr@posta.si

Materiali za medije

  •  
  •  
  •