Pošti na lokaciji UKC Ljubljana in UKC Maribor do nadaljnjega ne poslujeta

Datum objave: 09.03.2020

Z namenom preprečevanja možnosti širjenja okužbe s koronavirusom od ponedeljka, 9. 3. 2020, pošta na lokaciji UKC Ljubljana, Zaloška c. 7, ne posluje. Od srede, 11. 3. 2020, ne posluje tudi pošta na lokaciji UKC Maribor, na Ljubljanski ulici 5.


Uporabniki lahko storitve opravljajo na sosednjih poštah.
Zaprtje pošte velja do preklica.


Sprejem telegramov za naslovnice v porodnišnicah

Priporočamo vam, da telegram ob rojstvu otroka ne pošiljate porodnici v porodnišnico, ampak ga pošljite na domači naslov porodnice zaradi omejitev pri dostavi/vročanju telegramov v porodnišnicah, navedenih v nadaljevanju:

 

Vročanje telegramov, naslovljenih na porodnice, ki so nastanjene v porodnišnicah:

 

  1. se ne izvaja po sobah, ampak se Obvestila o prispeli pošiljki vročijo osebi, ki prevzema pošiljke, naslovljene na ustanovo, ki poskrbi za nadaljnjo predajo porodnicam v ustanovi;

 

  1. če bo ustanova omejila dostop na način, da ne bo želela prevzemati Obvestil o prispeli pošiljki za porodnice, ki so nastanjene v ustanovi, bo porodnica lahko telegram prevzela na pošti osebno ali na način, da s pisnim (overjenim ali neoverjenim) pooblastilom določi osebo za prevzem.

 

Trenutno sta dostop in prevzem Obvestil o prispeli pošiljki omejili Porodnišnica Ljubljana in Porodnišnica Maribor. V navedenih porodnišnicah je na vidnem mestu objavljeno obvestilo o tem, kje lahko porodnice ali njihovi svojci preverijo, ali je za porodnico morebiti prispel telegram, in prejmejo dodatne informacije.

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo tudi na telefonski številki 080 14 00.


Posita IPPS Moj Paket PS Logistika EPPS Intereuropa