Kako poteka delovni dan poštarja?

Kot zaupanja vreden sogovornik ljudem v lokalni skupnosti, boste vsakodnevno skrbeli za prenos informacij do strank, prinašali novice, včasih težko pričakovana darila za najbližje in bili deležni čustev sprejemnikov pisem in paketov, občasno pa tudi želja Božičku ali srčnih razglednic.

Z dinamičnim in fleksibilnim delom, ki vzpodbuja zdrav način življenja, boste vsakodnevno v stiku z ljudmi in zato postali del pomembnih življenjskih zgodb.  

Doživljali boste jutranji utrip mest in vasi, se rokovali s sodelavci, s tistimi, ki vam bodo dnevno predali pakete in informacije in s tem postali del velike skupine sodelavcev, ki to počno vrsto let vse povsod v Sloveniji in tudi mednarodno. 

Kot član naše skupine boste deležni:

Aktivnosti za ohranjanje zdravja v času delovne aktivnosti
Fleksibilnega in dinamičnega dela
Izpopolnjevanja in usposabljanja
Mentorstva
Fleksibilnega nabora delovnih mest širom Slovenije.
Možnosti napredovanja
Srečanj in udeležb na športnih prireditvah
Rednega plačila
Počitnikovanja v nastanitvenih kapacitetah Pošte Slovenije
Družabnih aktivnosti in povezovanj, ki se krepijo v številnih društvih Pošte Slovenije
 

Postanite del rumene ekipe

Poskrbeli bomo tudi za teoretično uvajanje in praktično usposabljanje, ki ga boste deležni po podpisu pogodbe o zaposlitvi. Skrbno pripravljen načrt je sestavljen iz 10-dnevnega uvajanja, ob pomoči izkušenega poštarja, ki pozna vse vrste in načine vročanja posameznih poštnih pošiljk in tudi vse posebnosti na dostavi. Sledi enodnevna delavnica, s pomočjo katere se pripravite na kasnejše preverjanje znanja. Za tem se izvede še 10-dnevno praktično uvajanje, kjer boste spoznali posebnosti posameznega dostavnega okraja.

Postanite del uspešne ekipe, v kateri so skrb za kakovost, za zaupanje in za odgovornost temeljne vrednote.