Spletni obrazec je namenjen izključno pogodbenim strankam Pošte Slovenije za prijavo na e-račune, ki jih Pošta Slovenije izdaja svojim pogodbenim strankam preko sistema PoštAR, skladno s Splošnimi pogoji za pošiljanje e-računov po elektronski poti s sistemom PoštAR. S potrditvijo in oddajo tega obrazca se pravna oseba odjavlja od prejemanja papirnatih računov Pošte Slovenije in prijavlja na prejemanje e-računov. Vsa vprašanja v zvezi z izdajo e-računov lahko naslovite na izdaja.eracuni@posta.si ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 14 00.

Prosimo izpolnite spodnji obrazec in ga potrdite s klikom na gumb »Prehod na e-račun«. Po potrditvi prijave boste na vaš elektronski naslov prejeli e-pošto z aktivacijsko povezavo, s klikom nanjo boste potrdili pravilnost e-naslova in prijavo na prejemanje e-računov Pošte Slovenije.

* zahtevan podatek
Splošni pogoji *

eRačuni se bodo pošiljali na naveden elektronski naslov za vse vaše aktivne pogodbe in naročilnice. Soglašamo, da v primeru prejemanja računov na naveden elektronski naslov, ne bomo več prejemali računov v fizični obliki.